Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЖИВОТ В СЯНКА: ИВЕЛИНА КОЛЕВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ КАТО СЕСТРАТА НА ПРЕСЛАВА

ЖИВОТ В СЯНКА: ИВЕЛИНА КОЛЕВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ КАТО СЕСТРАТА НА ПРЕСЛАВА

Народната певица Ивелина Колева за пореден път бе представена в сянката на популярната си сестра – Преслава, видя Secret.bg. Каката на звездата говори с Ива Софиянска за „Събуди се“, като голяма част от разговора бе посветен именно на сестра й.

В интервюто тя сподели, че не се чувства в сянка. „Хората, които уважават това, което правя, ме знаят като Ивелина Колева. За тези, които не се интересуват от това, с което се занимавам, съм просто сестрата на Преслава”, заяви тя.

Въпреки това самото интервю беше промотирано не с името на фолклорната певица, а с това, че е сестра на Преслава. Нещо, с което тя вече трябва да е свикнала.

ЯСЕН Е ПОЛЪТ НА БЕБЕТО НА ПРЕСЛАВА

По думите й, двете са изключително близки и се чуват и виждат често. Преслава пък й пращала винаги проектите си първо на нея, за да получи безпристрастно мнение.

Казва, че се е зарадвала много, когато е разбрала, че ще става леля.

„Когато ни каза се зарадвах изключително много. „Отдавна мечтаем да си има дете. Знаехме само аз, майка и татко и успяхме да го запазим в тайна. Имаше клюки от много отдавна. Когато го обяви официално, вече успях да го изживея. Вълнувам се много и с нетърпение го очаквам”, разказва Ивелина.

Top