Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВЕТ ГОРАНОВА ПОЛЯ ЗЛАТОТО В ЧАЛГОТЕКА

ИВЕТ ГОРАНОВА ПОЛЯ ЗЛАТОТО В ЧАЛГОТЕКА

ивет горанова ivet-goranova

С чалга парти Ивет Горанова отпразнува олимпийската си титла! Златната ни медалистка по карате от надпреварата в Токио отиде в популярна фолкдискотека в Студентски град. Ивет беше в компанията на треньора си Ангел Ленков, като двамата не останаха дълго време незабелязани и веднага бяха атакувани от фенове за снимки и автографи.

От заведението се погрижиха Ивет да се почувства специална и поздравите от диджея към нея не спираха да се сипят в августовската нощ.

Талантливата ни спортистка се оказа истински професионалист и не посяга нито към алкохолни напитки, нито към към тютюневи изделия. Цяла вечер Горанова се забавлява, като пие единствено вода, като доказва, че купоните могат да се случват и без напивания. В наздравиците с вода се включва и треньорът й, като по този начин дават отличен пример на подрастващите, които си „избухват“ в чалготеката.

Ивет неведнъж е показвала снимки в личния си профил в Инстаграм как провежда тежки тренировки, за да е във върхова форма, така че грешните изкушения нямат място в нейния живот. Тя дори с любов нарича залата за тренировки „офис“. Затова и появата й в нощно заведение е изненадваща, като вероятно е искала да поотпусне малко душата след тежкия олимпийския цикъл.

„Световното първенство е много голяма мотивация, защото имам само трето място, но то няма нищо общо с първото. Помни се само световният шампион. Както и олимпийският. Искам да стъпя и на този връх. Да знам, че съм покорила европейския, световния и олимпийския. След това мога да спра да се състезавам. Има време. Не искам да го мисля сега. Нещата ще си дойдат на мястото“, разкри следващата си цел Горанова. Стискаме й палци и от сърце й желаем успех!

Top
>