Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВО АРЪКОВ ХАРЧИЛ НАСЛЕДСТВОТО НА ПОКОЙНАТА СИ ЖЕНА

ИВО АРЪКОВ ХАРЧИЛ НАСЛЕДСТВОТО НА ПОКОЙНАТА СИ ЖЕНА

ivo arukov иво аръков

Иво Аръков е забогатял по лесния начин и в момента харчи парите на покойната си бивша жена Евгения Браун. Рускинята е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре като юрист в Лондон. Актьорът и починалата му съпруга са сключили брак у нас, както и са се развели тук. Те не са имали брачен договор и Аръков е наследил част от парите и имотите, които е придобила рускинята по време на брака им, подшушнаха пред „Уикенд“ колеги на актьора, който в последно време демонстрира завиден стандарт на живот.

Проверка на профила на звездата от „Съни бийч“ показа, че именно в края на 2021 г. Иво е започнал да се облича с по-скъпи дрехи, както и да носи аксесоари на известни френски и италиански дизайнери. Жени Браун е починала октомври 2021 г. Точно тогава сексимволът започва и по-охолен живот.

ЗВЕЗДЕН ЛУКС: ИВО АРЪКОВ ПОКАЗА СТИЛЕН ДОМ

Днес Иво се облича само в дрехи за над 1000 лева, а на скъпите му одежди могат да завидят много родни бръмчалки. Аръков се издокарва в марки, които носят само заможни хора, както и плеймейтките Николета Лозанова и Светлана Гущерова, като втората трябва да благодари на мъжа си за охолния живот, който води.

Както писахме, Иво е бил около 3 години с Евгения и твърди, че бракът им се е разпаднал, защото тя е поискала да гради кариера на актриса, а не да има деца. Версията му не звучи много правдоподобно и около смъртта на красивата рускиня има куп неизвестни. Самата Жени също е водела висок стандарт на живот, съдейки от снимките й в социалните мрежи, но на нито един кадър на парадира с гривните си „Картие“, които само най-наблюдателните могат да забележат, защото покойната дама не ги е фотографирала като Антония Петрова и Златка Райкова.

ИВО АРЪКОВ С ГАРДЕРОБ ЗА 200 БОНА

Иво Аръков не е прихванал от финия вкус на бившата си жена, а по-скоро копира родните плеймейтки и се хвали със скъпите си вещи. Наскоро плейбоят е катерил планина Витоша с маратонки „Баленсиага“ за 2500 лева, вместо с туристически обувки, каквито са препоръчителни заради травмите, които могат да получат туристите заради неподходящи обувки.

Дон Жуанът от Белослав има късмет с жените и все попада на заможни дами. През леглото му са минали Мария Илиева, Мика Стоичкова, Евгения Браун, а настоящата му любима Габриела също не е от бедно семейство, защото е получила за бала си силиконов бюст, който струва поне 7000 лева. Все пак Габи е с най-скромни финансови възможности, а и е най-младото гадже на таланта от Белослав, който обикновено си пада по жени на неговата възраст или такива, които са му каки.

Top