Вие сте тук
Начало > Шоу > ИВО ДИМЧЕВ ОТРЯЗА ТЕЛЕВИЗИИТЕ

ИВО ДИМЧЕВ ОТРЯЗА ТЕЛЕВИЗИИТЕ

ivo-dimchev-иво-димчев

Скандалният Иво Димчев е отрязъл двете големи телевизии, които са го канили за участия в програмите си тази пролет. Провокативният артист беше спряган за място в завръщащото се танцувално шоу „Денсинг Старс“ на бТВ, а отдавна се говори, че има апетит и към „Като две капки вода“.  Вместо да се раздава за техния рейтинг олаче, той е организирал собствено световно турне, с което да обикаля Америка и Европа.

Името на Иво Димчев е сред най-коментираните във връзка с предстоящия сезон на „Денсинг Старс“. Докато обаче феновете му очакват да го видят на малкия екран, той обяви серия концерти в Европа и зад океана, пише „Уикенд“. Последната му изява в Ню Йорк е на 25 февруари.

СЕКСЪТ С ИВО ДИМЧЕВ БИЛ ТЪЖНА РАБОТА

Дотогава се очаква танцувалното предаване на бТВ да е вече започнало. Това означава, че в него няма как да влезе Димчев, освен ако специално заради скандалния артист телевизията не реши да размести цялата си програма и да отложи старта за март.

Всъщност през 2014-а, когато е излъчен последният до момента сезон на „Танцуващите звезди“, предаването е започнало точно през март, и то не в началото, а към средата на месеца. За 10-те години, изминали оттогава, обаче, практиката на телевизиите доста се е променила и стартът на пролетния сезон вече е през февруари.

СЛЕД ШОУТО В „ЧЕРЕШКАТА“: ИВО ДИМЧЕВ СЕ ГЛАСИ ЗА „КАПКИТЕ“

„Капките“ са били много на сърце на Димчев. През юни миналата година Иво участва в „Черешката на тортата“ и предизвика скандал, намалявайки оценките на останалите в групата си, като в същото време в своята вечер предложи, меко казано, странно меню: баница в чаши, айран в бутилки за физиологичен разтвор, салата с вериги… Тогава той написа в социалните мрежи, че се вписва много добре в „Капките“.

От тогава до сега е минала повече от половин година. За толкова време Иво Димчев успя напълно да прекрои битието си, местейки се да живее от София в Ню Йорк. Той засега има планирани участия в Лондон, Амстердам, Гронинген, Лос Анджелис, Сан Франциско и Ню Йорк.

Top
>