Вие сте тук
Начало > Шоу > ИЗБРАХА НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ В „СЕКСЪТ И ГРАДЪТ“

ИЗБРАХА НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ В „СЕКСЪТ И ГРАДЪТ“

сара рамирес sara ramires

Култовият сериал „Сексът и градът“ се завръща, а с него и повечето любими на публиката актьори, но с едно голямо изключение – няма да видим отново Ким Картал, а заедно с нея и героинята ѝ Саманта. Създателите на 10-те нови епизода обявиха, че приятелките все пак ще бъдат 4 и ще създадат нов персонаж. По всичко изглежда, че вече са намерили четвъртата приятелка за сериала – Сара Рамирес.

Сара Рамирес е актриса и комедиант с мексикански произход. Най-известната ѝ роля е на д-р Кали Торес от сериала „Анатомията на Грей“.

ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА “СЕКСЪТ И ГРАДЪТ”

В новите 10 епизода на „Сексът и градът“ Сара Рамирес ще изпълнява ролята на водещата на подкаст Че Диас, която редовно ще кани в предаването си Кари Брадшиу (Сара Джесика Паркър). Също така Че ще бъде небинарна и куиър (термин, който обозначава всички хора с нетрадиционна полова идентиност).

„Всички в сериала са развълнувани, че динамичен и талантлив актьор като Сара Рамирес ще се присъедини към семейството на „Сексът и градът“, каза продуцентът Майкъл Патрик Кинг. „Тя е единствена по рода си актриса, която се справя еднакво добре с комедия и драма. Развълнувани сме да създадем този нов персонаж за сериала.“

Top