Вие сте тук
Начало > Шоу > ТОВА БЕШЕ: „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА

ТОВА БЕШЕ: „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“ ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА

откраднат живот otkradnat jivot

От телевизионния ефир си тръгна най-успешният български сериал „Откраднат живот“. Той приключи след 11 успешни сезона, 5 години и 507 епизода. Затвори се и последната страница на историята. Във финалните сцени видяхме Евтим Милошев в ролята на проф. Олег Недялков, а сюжетът показа житейските избори и равносметката на героите с 40 дни напред.

„Ние сме лекари. Не сме богове. Но от всички човеци, сме може би най-близо до боговете. Медицината е море, в което лесно можеш да се удавиш. Медицината е наука. Страст. Стихия. Но повече от всичко, медицината е изкуство. Изкуството на живота.“

„Едно дълго пътуване, Вдъхновение, Любими колеги, Обич!!! И едно голямо Благодаря“, с тези думи със сериала се сбогува и актрисата Милена Живкова, позната като д-р Романова.

„Прекрасен финал!Със сълзи на очите се разделям със любимите актьори!Направихте страхотен сериал и години ни радвахте и вълнувахте!Благодарим на всички и Ви очакваме във нови роли и филми!Оставате завинаги във сърцата ни!“ – пишат фенове на сериала.

НАУМ ШОПОВ НАПУСКА “ОТКРАДНАТ ЖИВОТ” ПРЕДИ ФИНАЛА

„На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това „завинаги“… Не остана. Утре. И всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дет’ се вика – може някой да си избере Фотев отново да е жив. И аз така си фантазирам какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета“, пише актрисата Неда Спасова, цитирана от Лупа.

„Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна“, пише Филип Буков.

„С един от най-хубавите периоди в живота ми днес ще се разделим, но с много любов, усмивки и само хубави емоции. Запазвам спомените и правя място за нови. Благодарна съм за всички прекрасни хора, които срещнах, благодарение на “Откраднат живот” и на всички зрители, ще ми липсвате! До нови срещи“, изповяда се и Любомира Башева, която влиза в образа на доктор Чилингирова в сериала.

Top
>