Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИЗНАСИЛИХА ТРАНСМОМИЧЕТО, КОЕТО ЛЕТИ С ТРОТИНЕТКА

ИЗНАСИЛИХА ТРАНСМОМИЧЕТО, КОЕТО ЛЕТИ С ТРОТИНЕТКА

емили тихомир emili tihomir

Трансмомичето Емили, което лети със 120 км/ч по българските магистрали с тротинетка, е било изнасилено. Това разкри самата тя пред „България Днес“.

Трансдевойката е била обладана от възрастна дама с огромен пенис колан. Случката се разиграва миналата неделя в района на Правец.

ТРАНССЕКСУАЛНАТА ЕМИЛИ НА ТИХОМИР Е ЛЕТЯЛА СЪС 100 КМ/Ч ПО МАГИСТРАЛАТА С ТРОТИНЕТКА

„Запознах се с въпросната лесбийка в интернет. Разбрахме се да ме чака на автогарата в Ботевград. Въпросната жена беше родом от Правец и тя реши да отидем там, където да се забавляваме. Отидохме, спряхме до един магазин да вземем нещо за хапване и се отправихме към покрайнините на града, някъде в полите на Стара планина. Първо си говорихме и се смяхме. След което лесбийката ми предложи да минем на задната седалка. Разгорещихме се. Възбудихме се. Тя предложи да го направим. Извади си пенис колана и аз се уплаших. Беше твърде голям за мен – около 20 см. Започнах да се дърпам и да отказвам секса. Но за съжаление, не успях. Тя беше много по-силна от мен и не можех да се измъкна. След известна борба и писъци от моя страна ме изнасили с колана. Въпреки всичко накрая ми хареса. Не го крия, за пръв път жена ме изнасилва. Аз не харесвам мъже, а дами“, сподели пред вестника Емили.

Трансмомичето има връзка с бившия участник от „Фермата“ Тихомир. Мачото преди месеци се бе трансформирал в жена. И се наричаше Мелиса. Тихомир/Мелиса и половинката му Емили веднага отиват в полицията, за да подадат сигнал за изнасилването.

ИЗГОНИХА ТИХОМИР И ЕМИЛИ ОТ КУЛТОВ БАР

„Не я познаваме. Профилът, от който са си писали с Емили, е фалшив. Полицията издирва жената. Знаем, че е възрастна – около 45-50-годишна“, каза пред вестника Тихомир/Мелиса.

Освен физически наранявания Емили получава и психическа травма от изнасилването.

„Имаше малко кръв. Но психически съм по-наранена. Още се възстановявам от тази травма“, завършва Емили.

Top
>