Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА С БАНКИТЕ

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА С БАНКИТЕ

жана-бергендорф

„Не ме преследват да връщам пари! Не дължа суми на банкови институции. Финансовото ми положение е отлично, колкото и това да не се харесва на интригантите“, заяви Жана Бергендорф.

„Първо – дори да е вярно, нито една банка няма право да разгласява подобна информация за физически лица. Второ – не, не съм взимала потребителски кредити“, категорична е червенокосата изпълнителка на хита „Самурай“ пред „България днес“.

Бергендорф бе видимо разгневена от публикации в други медии, че в момента е зле финансово и дори проси пари от майка си, за да си плати тока.

Тя се закани да съди всички, спуснали подобни твърдения.

„Как си представяте, че жена на над 30 години е способна да моли майка си за пари“, чуди се поп изпълнителката.

„Тъкмо си стягам багажа за Банско, където имам участие. Не страдам от липса на ангажименти. Винаги съм се оправяла сама в живота, а и не съм от хората, които ще драматизират и ще го играят жертва. Нещо повече, напук на злобарите, които казват, че нямам работа – непрекъснато пътувам до Лондон. Там пея в пъбове и се радвам на страхотна публика“, отсече Жана.

Бергендорф е всеизвестна с буйния си нрав. Преди няколко години окончателно прекрати договора си с „Вирджиния рекърдс“ на Саня Армутлиева. После се изпокара и с Вида Пиронкова, авторката на песента „Гълъбо“. Причината за раздора между двете бе, че Жана поела ангажимент да пее песен на Пиронкова, с която да се представи самостоятелно на „Евровизия“. Впоследствие обаче отишла при продуцента Борислав Миланов и група „Екуинокс“, които не бяха оценени подобаващо от международното жури.

Top
>