Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИТЬО ПИЩОВА СЕ ИЗЛЕКУВА И ОТНОВО СЕ РАЗДАВА

МИТЬО ПИЩОВА СЕ ИЗЛЕКУВА И ОТНОВО СЕ РАЗДАВА

Митьо Пищова отново е във вихъра си и „гръмна” с поредния конкурс за манекенки. Ексцентричният търновец се е заел с организацията на още една надпревара за красота. Застаряващият плейбой не спира да се хвали, че има амбиции да забие колкото се може повече представителки на нежния пол.

И поредният му конкурс за красота отново има за цел да привлече млади красавици към спалнята му, пише в. „Уикенд”.

Преди две лета Митьо получи сърдечната криза с опасност за живота, като това временно стопира ангажиментите му по „тънката част”.

Боляринът вече е със закрепено здраве и е готов за нови предизвикателства. Димитър Маринов дори си връща осанката, както и мощните габарити. Покрай болежките бохемът бе свалил близо 90 кила, но след щастливата развръзка, Пищова усилено се опитва да си върне предишното тегло. Сега любителят на манекенки стяга надпревара в родното Велико Търново, като се надява и да улови нови моделки на въдицата си. Чешитът издаде, че продължава все така прилежно да отбелязва бройките си, които вече били 3800.

Пищова се е ограничил да къпе „само” по две девойки на ден, като по изключение вдига бройката до най-много три. Лекарите са му забранили повече, а и през август ще чукне 64. Самозваният Казанова до неотдавна се бе отчаял от живота, но сега отново е в стихията си. Само преди година той си купи гробно място във ВИП алеята на търновските гробища в отчаяние от здравословните несгоди. Митьо обаче не крие, че още му се живее и че още има сили да люби момите наред.

Top
>