Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > МАРИЯ ИЛИЕВА ИЗБИ РИБАТА КАТО СОФКА

МАРИЯ ИЛИЕВА ИЗБИ РИБАТА КАТО СОФКА

Култови образи и изключителни хореографии бяха акцент във втория лайв на “Като две капки вода“. Победителят за вечерта – Мария Илиева, изправи публиката на крака с образа на Софи Маринова и автентична имитация на отличителния глас на певицата. “Благодаря на специалистите в това шоу, които успяват за минути да преобърнат света. Софи Маринова е уникална певица, която през годините е оставила изключителни песни“, сподели развълнувано Мария.

Бурни овации последваха и за Стефан Илчев, който се потопи в една от сложните хореографии на Мадона заедно с балета на шоуто – Funky Monkeys. Категорична подкрепа от журито получи Papi Hans, който заложи на образа на Ник Картър от Backstreet Boys.

“Очаквах, че преобразяването ти в Алла Пугачова ще бъде пародия, но това беше уникално!“, заяви Маги Халваджиян след изпълнението на Милко Калайджиев в ролята на руската естрадна икона. Мая, Джина и Ади от емблематичните Трамвай №5 придружиха Петя Буюклиева на сцената за шоуто, докато самата тя се превърна в Петко Петков.

“Джо Лин Търнър е мой личен приятел. Мога да кажа, че успя да избягаш от женския образ, а с тези височини заслужаваш аплодисменти“, заяви рок единицата в журито – Фънки, след представянето на ТИТА. С помощта на холограма Деси Добрева представи Агнета и Ани Фрин от ABBA, а Дичо развълнува публиката с R Kelly и песента I believe I can fly.

След среща с Бутона на късмета Петя Буюклиева ще бъде част от дуета на Лейди Гага и Брадли Купър, а Стефан Илчев ще опита пореден женски образ с Кичка Бодурова. Дичо ще сложи токчета за Силвия Кацарова, а Papi Hans ще се превърне в DARA. ТИТА ще бъде част от тандема Weather Girls, а Милко Калайджиев ще се върне към мъжките образи с Васил Найденов. Деси Добрева ще опита ритъма на “Уикеда“, а Мария Илиева ще изпълни парче от филма „Най-големия шоумен“.

Top
>