Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖАНА БЕРГЕНДОР В ПАЛАВА АФЕРА СЪС СТАНИМИР ГЪМОВ

ЖАНА БЕРГЕНДОР В ПАЛАВА АФЕРА СЪС СТАНИМИР ГЪМОВ

жана-бергендорф

Певицата Жана Бергендорф и актьорът Станимир Гъмов се оказаха опасно близки в последните месеци. Двамата са засичани заедно в късните часове и това породи съмнения за тяхната връзка. В действителност обаче става въпрос само за сексуални отношения, твърдят приближени до изпълнителката на „Самурай“.

„Играят го приятелчета, но нещата стигат и по-далеч. Но не повече от плътски удоволствия“, коментира източника ни. Двамата си допаднали не само като почитатели на чашката, но и по характер, въпреки това не искали сериозно обвързване, а само забавление от време на време, пише hotnews.bg.

„Биха били хубава двойка, но защо се въздържат от по-сериозни чувства – необяснимо. Ето сега на 14 февруари вместо да са заедно, ще трябва да самуват“, загрижени са хора от обкръжението им. Стан Гъмов се котира като сериозен плейбой в шоусредите ни.

Преди години широко коментирана бе аферата му с фолк звездата Преслава. Макар двамата да отричаха краткотрайната си връзка, те са имали повече от приятелство. Още когато заралията започна да се котира в телевизионните среди, се шушукаше и за джиджи биджи между него и актрисата Стефания Колева.

Top