Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > JASON DERULO С НОВ СИНГЪЛ

JASON DERULO С НОВ СИНГЪЛ

Мултиплатиненият изпълнител Jason Derulo пусна новото си парче “Kiss The Sky”, което е първото нещо, до което феновете му се докосват и е част от новата му компилация “Platinum Hits”. Тя съдържа 11 песни, сертифицирани с платина от RIAA, селектирани от 7-годишната му кариера, и новия сингъл. “Kiss The Sky” е писан с помощта на Derulo и е продуциран от Thomas Troelsen и Thomas Eriksen.

“Kiss The Sky” ще влезе и в саундтрака на анимираното приключение на Warner Bros. Pictures “Storks”, което ще направи световната си премиера на 23 септември. В него ще можем да чуем гласовете на Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele и Danny Trejo. Песента ще е включена и в трейлъра на анимацията, който ще можем да гледаме следващия месец.

Освен това, Derulo ще закрие Good Morning America’s Summer Concert Series – събитие, на което ще присъстват едни от най-горещите артисти в момента. То ще се състои на 2 септември на SummerStage в Ню Йорк, пише lifestyle.bg. От 11 юли, той отново ще бъде част от журито на 13 сезон на So You Think You Can Dance – риалити предаването на FOX.

Компилацията “Platinum Hits” на Jason Derulo е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Top