Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЖЕНИ ДЖАФЕРОВИЧ СТАНА ЖЕРТВА НА ИЗМАМА

ЖЕНИ ДЖАФЕРОВИЧ СТАНА ЖЕРТВА НА ИЗМАМА

евгения джаферович evgenia djaferovich

Жени Джаферович се превърна в поредната жертва на нагли измамници в социалните мрежи, само че за изненада на мнозина, вместо да се стресне, тя така набра на наглеците, че на тях буквално свят им се зави.

Като за начало гримьорката се оплака на последователите си в Инстаграм и ги предупреди изобщо да не се връзват на подобни страници в интернет.

Мошениците откраднали самоличността ѝ, за да могат да пробутат на наивни онлайн потребители хапчета за отслабване. Жени споделя още, че измамниците взели кадри от нейни интервюта и ги сглобили с помощта на изкуствения интелект, за да изглежда сякаш тя рекламира продукта за отслабване с неясен произход, пише „България днес“.

ЖЕНИ ДЖАФЕРОВИЧ СТАНА НЕУЗНАВАЕМА

Риалити героинята даде глас на възмущението си как е възможно хората да се връзват на съмнителни видеа с известни личности и да си дават парите на страници в интернет с един последовател, който им продава лекарства.

Схемата е доста позната и често използвана на гърба на популярни лица, като участничката в „Игри на волята“ сезон 4 далеч не е първият изревал от фалшива реклама, създадена с изкуствен интелект.

Жертва на подобни измамници, а може би и същите, бяха вече Виктория Капитонова, Деси Слава, Симона Загорова и дори президентът Румен Радев.

Top
>