Вие сте тук
Начало > Край Босфора > НЕСЛИХАН АТАГЮЛ СТАВА РУСКА ЕМИГРАНТКА

НЕСЛИХАН АТАГЮЛ СТАВА РУСКА ЕМИГРАНТКА

неслихан атагюл neslihan atagul

Милионите фенове на Неслихан Атагюл са щастливи от факта, че тя се завръща на екарна. Красавицата най-накрая е избрала нов проект за себе си и това се оказа историческият сериал „Любов в дните на окупация“. Впечатляващата история започва през 1918 година и разказва за тайната организация на Екрем Байдар, лидер на националната борба в Анадола, на когото Мустафа Кемал Ататюрк поверява окупирания Истанбул.

Известната актриса ще се превъплъти в ролята на руската емигрантка Вера Грегова. Сценарият е на Йълмаз Шахин, който в дует с известната Мерал Окай написа текста за не по-малко известния световен хит „Великолепният век“, а след това за „Империята Кьосем“, но в дует с друг колега. Интересно е също, че сред много проекти Неслихан избра този и прочитайки сценария, веднага каза „да“.

В момента тя е в процес на подписване на договора и веднага започват снимките.

Актрисата придоби световна популярност с главната си роля на Нихан във филма „Черна любов“, продаден в повече от 110 страни, който е първият турски сериал с международна награда за теленовела „Еми“. Има главни роли в сериала „Двете лица на Истанбул“ и във филмите „Араф“ и „Всичко, което е останало от теб“.

През 2019г. красавицата изигра главната роля в сериала „Дъщерята на посланика“, а през 2022г. се снима със своя съпруг популярният актьор Кадир Доулу в главната роля в поредицата „В края на нощта“.

Неслихан Атагюл не крие, че има руски корени, баща й е черкезин, а родата на майка й е от Беларус. Семейството Неслихан и Кадир Доулу участват активно в благотворителна дейност. Турските актьори редовно изпращат средства в благотворителни фондове и разработват свои собствени проекти.

НЕСЛИХАН АТАГЮЛ СЪСИПАНА СЛЕД ИЗНЕВЯРА

Преди няколко години Неслихан успя да набере нужния бюджет за отваряне на класна стая за деца, които се нуждаят от специално образование.

В ежедневието си красавицата не използва грим. На почти всички снимки в Инстаграм радва феновете си с естествена хубост. Момичето призовава всички да обичат себе си и да оценят вътрешната красота. За да поддържа фигура, Неслихан се отдава на редовни тренировки във фитнес залата.

Освен това тя играе волейбол, плува и се занимава с конна езда. Турската актриса обича природата и допринася за опазването на околната среда. Двамата с Кадир често пътуват, нощуват в палатки и се разхождат по горски пътеки. Неочакван избор на свободното време за една от най-богатите двойки на шоу бизнеса в Турция.

Top
>