Вие сте тук
Начало > Спорт > ЖУРНАЛИСТ  С ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕ И ФУТБОЛИСТИ

ЖУРНАЛИСТ  С ПРИЗИВ КЪМ ФЕНОВЕ И ФУТБОЛИСТИ

Съдбата на ЦСКА продължава да е неясна, а феновете се чудят кой „спасител“ да подкрепят. От едната страна е вариантът за ПФК ЦСКА АД в Б група с оздравител един от бившите собственици на клуба Васил Божков. Вторият избор е Гриша Ганчев в А група. Разбира се и двамата имат своите фенове, но има и такива привърженици на червения клуб, които не харесват и двата варианта. Ето какво е мнението спортния репортер на Евроком ТВ  Павел Колев.

ЦСКА в Първа професионална лига, сиреч „А“ група, ЦСКА във втора професионална лига – „Б“ група, ЦСКА във „В“ група! Аз не знам вече колко ЦСКА-та има… ЦСКА е отбор, обичан от много хора. Видя се през последната година и половина. Къде са сега тези хора? Разделени са на 2 или на 3, дори и аз не знам. Не ми пука колко дружества с името на ЦСКА има, важното е да има единен сектор „Г“, но го няма. Едни подкрепят Гриша Ганчев, други Васил Божков, трети са като мен – не искат ЦСКА да умре и да има разделение между феновете, не искат два отбора с името ЦСКА, не искат ЦСКА да се определя с някакви дружества. ЦСКА – това са феновете!

Нека всички заедно да решим кое е е ЦСКА, защото ЦСКА е любов, ЦСКА е страст, ЦСКА е история, ЦСКА е най-великото нещо в държавата! ЦСКА не е ПФК ЦСКА АД, не е ПФК ЦСКА, не е ПФК ЦСКА София АД, не е Литекс, не е Чавдар Етрополе, не е Гриша Ганчев или Васил Бовжков, не е ЦДНА, не е ЦДНА Червено знаме или там каквито имена са се мислили. Не е ЦФК Средец.

Ние обичаме ЦСКА, онзи, който е побеждавал Ливърпул, Нотингам Форест, Аякс, който е писал историята за България. Този ЦСКА, който е родил Петър Жеков, Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилян Петров, Ивайло Чочев и т.н. ЦСКА е име, ЦСКА е власт, ЦСКА е история, ЦСКА е любов!

Време е всички, които знаят какво е ЦСКА да го покажат на разните там управляващи и властващи! Време е всички да сме заедно, защото ЦСКА е най-великото, случващо се в нашата страна. Не, не трябва да се делим.

Сега е времето да сме заедно! Заедно за ЦСКА! За да го има този клуб, за да има силен, могъщ сектор, както беше през последните година и половина! Ние обичаме ЦСКА и нашата любов не ще умре! Призовавам ви да помислил, защото знам, че ви пука за ЦСКА, защото подозирам, че позицията ви е като моята, защото знам, че ви боли за това, което се случва с този клуб. Време е да покажем кои сме ни Благодаря много за страхотния сезон и емоциите, които ми поднесоха на футболистите, спечелили купата на България.

Top
>