Вие сте тук
Начало > Шоу > КАК ИЗГЛЕЖДАТ МОМИЧЕТАТА В АМЕРИКАНСКАТА ВЕРСИЯ НА „ЕРГЕНЪТ“

КАК ИЗГЛЕЖДАТ МОМИЧЕТАТА В АМЕРИКАНСКАТА ВЕРСИЯ НА „ЕРГЕНЪТ“

ергенът америка ergenut amerika

„Ергенът“ в България се превърна в една от топ темите в нета. Пълно е с мемета, скандали, колажи и всевъзможни варианти за предполагаемата победителка. Някои от мацките си спечелиха симпатиите на зрителите, а други са подложени на здрав хейт.

Виктория Капитонова разби имиджа на „полезен блогър“, защото показа сериозната си меркантилност, както и липса на елементарни знания за България, пишат в социалните мрежи. Людмила изпъква с безумни физиономии, коментари, а някои я сравняват с вещицата от „Хензел и Гретел“. Дениз категорично бе определена за злобна.

ЛЕТЕЦЪТ ОТ „ФЕРМАТА“ ПЕТЪР ПЕТРОВ СЕ ГОТВИ ДА БЪДЕ „ЕРГЕНЪТ“

На този фон мацките в американската версия на „Ергенът“ изпъкват със сериозни професии, мечти и доста чар.

Американският ерген Клейтън Ечард е футболна звезда, а преди месеци той избра своята №1 дава именно във въпросното шоу. Той подари последната си роза на нежната и миловидна Сюзи Евънс. 28-годишната Сюзи се занимава със сватбена фотография и видеография. Обожава пътешествията и не се притеснява да бъде сама, но в предаването е успяла да се влюби в Клейтън, с когото днес са неразделни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Clayton Echard (@claytonechard)

На второ място е финиширала елегантната Габриела Уинди, която е медицинска сестра. В своята визитка тя е споделила, че няма предпочитан тип за мъже, а търси отношение, чувство за хумор и истинска любов. Е, не е успяла да открие това с Клейтън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gabby Windey (@gabby.windey)

НОВО 20: НИКОЯ НЕ ПЕЧЕЛИ „ЕРГЕНЪТ“

Третата позиция е за 25-годишната Рейчъл, която обича високите скорости и височини. Тя е преподавател по летене, но се описва като емоционална, нежна и много любяща. Нищо от това не е впечатлило Ечард.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Rachel Recchia (@pilot.rachel)

Четвъртото място е отредено за 26-годишната начална учителка Серена. Тя обича да се забавлява с приятелите си, не си пада по шумните и големи компании и е по-скоро домошар. Не съжалява за участието в „Ергенът“, защото е изживяла нещо напълно ново и различно, отбелязва vbox7.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от serene russell (@serenebrookrussell)

В ТОП 5 влиза безкрайната романтичка Теди, която е също медицинска сестра. Теди е от момичетата, с които завързваш веднага контакт, но не се дава лесно, ако те харесва. Ще те изпитва до последно, а Клейтън явно не е имал време, за да разтопи напълно сърцето на Теди.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от teddi wright (@teddiwright)

Top