Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФОЛК СКАНДАЛ: КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД СВАЛЯНЕТО НА „ДИВАНА“?

ФОЛК СКАНДАЛ: КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД СВАЛЯНЕТО НА „ДИВАНА“?

люси иларионов меди дивана

Свалянето на клипа към песента на Меди „Дивана“ от YouTube разбуни фолк средите и меломаните. Стана ясно, че има предявен иск от режисьора на лентата Люси Иларионов.

Феновете определят парчето като най-големия хит на Меди. В публикация в социалните мрежи той обещава видеото скоро да бъде върната в канала му в YouTube.

„Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал. За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията“, пише Меди в социалните мрежи в коментар на медийни публикации.

„Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, защото дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика! Обръщам се към колегите … не правете същата грешка и не се доверявайте на този човек, да стои зад проектите ви . Ще си спестите излишни главоболия! Искам да успокоя моите фенове и да им кажа, че съвсем скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин. Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят по какъв начин да опетнят името ми“, пише още изпълнителят.

ЕКШЪН КРАЙ МОРЕТО: ГАДЖЕТО НА ТИТА СКОЧИ НА БОЙ НА МЕДИ

Режисьорът на видеото Люси Иларионов пред Secret.bg отрича да става въпрос за пари. „Клипът е спрян от миналия понеделник, не съм коментирал никъде нищо. Има казус, който се разрешава, аз съм наел адвокати, които са задействали нещата и видеото е свалено“, заяви пред Secret.bg Иларионов.

„Той говори за пари… Става въпрос за мъжка дума – 20 години работя с изпълнители, не съм се чувствал по този начин“, допълва режисьорът и отрича да става въпрос за изнудване.

„Ставаше въпрос за мъжка дума, доказа колко е мъж. Намесва колегите, няма защо да го прави. Има изпратени писма до Министерството на културата, до Музикаутор и до телевизиите, които го излъчват.  Нямам против двамата да излезем в интервю и всеки да си каже каквото мисли“, допълва пред Secret.bg Иларионов.

Top
>