Вие сте тук
Начало > Шоу > СЪДЯТ ЗА ПЛАГИАТСТВО СЕРИАЛА НА КЪВАНЧ И АРЪКОВ

СЪДЯТ ЗА ПЛАГИАТСТВО СЕРИАЛА НА КЪВАНЧ И АРЪКОВ

kivanch-къванч-сериала

Турската звезда Къванч Татлъту бе замесен в съдебно дело за плагиатство. Бившото ченге Селчук Окай заведе дело срещу оборотния сериал с участието на турския Брад Пит – „Сблъсък“, който у нас е познат като „Ирония на съдбата“. По думите на ищеца, цитирани от WebTekno сюжетът на поредицата е изкопиран от негова творба.

В иска си той е описал, че в двата сценария има много сходства. Окай очаква да получи компенсация за материални и морални щети в размер на над 21 хиляди лева, а фенове отсега предполагат в социалните мрежи, че е вероятно и Татлъту също да участва в делото като свидетел.

ИВО АРЪКОВ ПРОГОВОРИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КЪМ КЪВАНЧ

Припомняме, че „Сблъсък“ проследява живота на Кадир Адълъ (Татлъту) – дългогодишен началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ към полицейското управление в Истанбул. Щастливият му семеен живот се разрушава за миг след като внезапно губи съпругата и детето си при странни обстоятелства.

В отчаянието си, потиснат от чувството си за вина, той решава да сложи край на живота си в катастрофира. В момента, в който натиска газта обаче Кадир неволно преплита още три невинни човешки съдби със своята – тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук).

С участие в продукцията се разписва и българският актьор Иво Аръков, отбелязва „Монитор“. На него е поверена ролята на руския мафиот Иван Сокуров.

Top
>