Вие сте тук
Начало > Новини > КАКВО СКАНДАЛНО ВИДЯХТЕ В СНИМКИТЕ МИ?

КАКВО СКАНДАЛНО ВИДЯХТЕ В СНИМКИТЕ МИ?

Бившият ми приятел е решил да ми направи мръсно, защото не желая да бъдем отново заедно. Снимка с книгата, която е и единствената разголена, е правена от самият него преди 4 години. Нямам никакви съмнения, че е той, защото дори и аз нямах тази снимка. Другите снимки са подбрани от профила ми, тъй като не виждам нищо лошо в снимка със сако без сутиен.

До тук добре. Никой не обръщаше внимание на голите ми снимки, докато така наречената фенка на ЦСКА Петя Димитрова, не реши да ми го връща. Е, какво ще ми връщаш? Преди време написах статия, че не е нормално, някой да търси слава на гърба на футболен клуб. Все още седя зад думите си. Аз не съм качвала снимките и определено не съм се снимала, за да придобия популярност. Аз съм журналист, нямам нужда от такава реклама.

китКолеги, не се ли замислихте, че ако исках да си направя реклама, щях да кача снимките във FamousBG.com? Връщам ви хронологично събитията, за да не останете с впечатлението, че тези снимки са качени от Петя Димитрова, за да ми отмъсти…

В сряда вечерта Fanface.bg публикува голите ми снимки, които обиколиха интернет пространството. Петя явно забелязала снимките, решила да се направи на интересна пред феновете си. Започна да пише на стената си във Фейсбук, че има мой скандални кадри. Оказаха се снимките, които вече бяха видели над 5000 човека.

Но както и да е. Аз лично, не виждам нищо скандално в тях. Ако исках да ме видите гола, щях да си направя доста по-хубава фотосесия. Не мисля, че е нужно да бъда нападана, заради това, че някой не ме харесва. Не мога да се харесвам на всички. До тук с Петя Димитрова. Другото, което прочетох е, че съм загубила бас. Е, не съм. Историята показва, че аз басове не губя. Не забравяйте, колеги, че именно заради спечелен бас не се събличах в ефир. Само ще ви помоля да не споменавате името на любимия ми клуб.

Като за финал ще кажа, че нямам никакво намерение да отговарям на въпросите ви относно снимките. Това мисля, че е достатъчно. Спекулациите оставям на вас. Снимките явно осъществиха мечтата на някои хора. Разбира се, ние също ще ги публикуваме. Виждаме, че берете рейтинг от посадените ми в сайтчетата си снимки.

Top
>