Вие сте тук
Начало > Новини > ДЖИНО СЕ СТАБИЛИЗИРА, ПРЕСКОЧИ ТРАПА

ДЖИНО СЕ СТАБИЛИЗИРА, ПРЕСКОЧИ ТРАПА

Джино Бианкалана е прескочил трапа и състоянието му вече е стабилизирано, пише „Всеки ден“. Победителят от „ВИП Брадър“ катастрофира много тежко с мотора си в средата на миналия месец и береше душа в  болница в Чикаго в продължение на доста дни, но сега вече е на крака.

По време на близо 20-дневния престой в лечебното заведение Бианкалана претърпя множество интервенции и буквално едва му спасиха живота с шест тежки операции. „Любимата звезда на България“ сам качи снимка на помляния си мотор, без да коментира нищо за катастрофата. Феновете му веднага започнаха да се радват и да му казват колко са се молили да оздравее мургавелкото и вече да не му се случват беди.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Бианкалана е на косъм от смъртта. Преди години след жесток побой в дискотека в САЩ риалити героят пак е бил изправен пред предизвикателството да се бори за живота си. Челюстта му е била счупена от двете страни. В главата си имал метални пластини, а носът му бил възстановен след три тежки операции. „Явно Господ го пази, защото два пъти прескача трапа, а това не е никак малко. Браво на Джино!“, коментират българи в САЩ.

Самият Бианкалана смятал, че катастрофата може и да е причинена от бившата му Джена. След като се пооправил, победителят във „ВИП Брадър“ започнал да размишлява защо точно на него се е случило това и с какво е предизвикал тази зла участ. Тогава стигнал до заключението, че най-вероятната причина е бившата му годеница Джена, която нищо чудно да му е направила черна магия. Бианкалана споделил предположенията си със свой приятел, който също споделяли мнението му.

След като Джена се сгоди изненадващо и скоро след участието на Бианкалана във „ВИП Брадър“ отношенията между двамата бивши рязко се влошиха. Джино си изплака очите за своята голяма любов в риалитито, но Джена така и не даде втори шанс на любовта им. С годежа си тя даде ясен знак, че отдавна не изпитва нищо към него, а това го вбеси. Последва поредица от постъпки на родния емигрант, които нищо чудно да са накарали певицата да пожелае да го сполети най-лошото./lifestyle

Top
>