Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАЛИ ПОКАЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ СИН

КАЛИ ПОКАЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ СИН

кали kali

Кали показа най-големия си син Георги по телевизията, след като образът му липсва в социалните медии на певицата.

Най-упоритият слух покрай Кали касае точно младия мъж. Мълвата не се уморява да твърди, че наследникът на Кали е син на Георги Илиев и затова носи неговото име. Приликата между двамата пък е повече от натрапчива. Певицата твърдо е отричала каквато и да е родствена връзка между убития шеф на ВИС и своя син.

„С баща му се разделихме, когато той беше на 4 годинки. Бащата на Жорко се казва Иван Димитров. Той не е публична личност и не иска да се появява в медиите. Това е негово право! Той не е в средите, които имат претенции да бъдат популярни“, твърди Кали. Иван днес има друго семейство, но поддържа връзка със сина си.

Момчето действително носи името на мъртвия бизнесмен, но певицата от години твърди, че това не е доказателство за бащинство. Отначало обясняваше, че го била кръстила на свети Георги, за да му помага и да го закриля. След време обаче запя друга песен. Детето било кръстено на боса, но не защото той е баща му, а защото това бил единственият начин да му се отблагодари за добрините, които й бил правил, пише ХотНюз.

Тя неведнъж е признавала, че е била много близка с шефа на ВИС-2, който й помагал в трудни моменти и я вадел от финансовите дупки, в които била изпадала. Истинският татко на момчето се занимавал с търговия на алкохол.Клюкари пришиваха бащинството на Главния още докато Кали беше бременна. Тези спекулации се засилват от факта, че тя не е била засичана с въпросния Иван, от когото твърди, че е забременяла, а в същото време често е виждана в компанията на висаджийския шеф.

БЛЪСНАХА ПЕВИЦАТА КАЛИ НА ПЪТЯ

“Смятам, че личният пример, който съм дала на децата си, е най-доброто, на което съм могла да ги науча, т.е. спортуване, начин на хранене, отношение към заобикалящия свят, четене… Аз чета много книги”. За своите двама братя, с които са от различни бащи, Георги казва пред NOVA: “Тримата сме различни, но същевременно имаме и много близки характеристики заради силния ген на мама. Много важни неща ни е дала тя, според мен, това много ни сближава”

“От началото на годината започнах да преподавам английски на малки дечица и вярвам, че това успявам да го правя много добре именно заради това, че съм израснал с тези две малки братчета, които са ми помогнали да се науча как да се държа с малки деца” – казва синът на певицата.

По отношение това каква свекърва ще бъде Кали, Жоро е убеден: “Според мен мама има достатъчно житейски опит и имам вярата, че ще е доста добра свекърва”.От позицията на своята зрялост и натрупан житейски опит певицата обяснява какво е нужно, за да се изгради здраво семейство и как е било при нея.“Много важно е какво ще се случи първо в семейството. Аз нямах много успешни връзки в живота си и това е дало един пример на Георги да не бърза да създава семейство, ако не е сигурен, че може да обича тази жена, че е човекът, с когото споделят еднакви виждания, еднаква визия за живота и как да възпитават децата си. Ето, Жоро – от несгодите, които е имал в семейния кръг, който аз съм му създала, се е изградил като едно стабилно момче, което, убедена съм, жените, които попадат в неговата компания, няма да бъдат излъгани, яма да бъдат наранени, в това аз съм сигурна” – на мнение е тя.

Top
>