Вие сте тук
Начало > Издънки > КОЦЕТО И ФЪНКИ С НОВА ГАВРА С МАЛКИТЕ ХОРА

КОЦЕТО И ФЪНКИ С НОВА ГАВРА С МАЛКИТЕ ХОРА

коцето-фънки

Попфолк певецът Константин и аверът му Димитър Ковачев – Фънки явно не разбират от дума

Въпреки че си имаха взимане даване с комисията срещу дискриминацията заради подобни гаври, двамата зевзеци за пореден път се изгъбаркаха с малките хора. Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в социалните мрежи, се включва най-малкият Супермен. Мъж с малък ръст в костюм на супергероя се оказва крадец.

Минавайки по улицата покрай Коцето и Фънки, той грабва телефона на фолкаджията от ръцете му и си бие петите. Тича-тича, докато не остава без дъх… А на края се оказва едва на крачка от слисаните уж жертви на грабежа.

„Къде бе, мен“, изцепва се за капак на поредния майтап от поредицата им шегаджията Фънки.

ФЪНКИ СЕ ЧУДИ ЗАЩО КЗД ГО РАЗСЛЕДВА

През 2022 година Комисията за защита от дискриминацията се сезира заради действия на двамата. В тогавашното видео мъж с нисък ръст взема от един от рафтовете шише уиски, което в ръцете му изглежда доста солидно. След това го подава, а в следващия кадър Коцето взима минишишенце. По-натам следват култови коментари от страна на скандалното дуо.

„Разпространеният видеоклип в платформата „Tik Tok” поставя малките хора в обидна, унизителна, принизяваща и накърняваща достойнството им среда. По този начин малките хора са третирани по-неблагоприятно по признаци „увреждане“ и „човешки геном“ от други хора в сходно положение“, коментираха тогава от КЗД, цитирани от „Телеграф“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Top
>