Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАПИТОНОВА РАЗКРИ ПО КОЛКО БОНА ГЪЛТА НА МЕСЕЦ

КАПИТОНОВА РАЗКРИ ПО КОЛКО БОНА ГЪЛТА НА МЕСЕЦ

виктория капитонова viktoria kapitonova

10 бона хонорар за една реклама е получила победителката от първия сезон на „Ергенът“ Виктория Капитонова. Красавицата, която обиколи почти всички предавания, вече се утвърди като една от най-печелившите звезди у нас.

„Старите си хонорари не ги помня, но бяха значително по-малко. Последно взех 10 000 лв. за една реклама. Това е най-големият ми хонорар за момента“, разкрива Капитонова.

Секси мацката не иска да говори за личния си живот. От години Виктория има връзка с тайнствен мъж. За него се знае, че е доста по-възрастен от нея, но нищо повече.

„Искам вниманието на мъжете. А не да ми подаряват скъпи подаръци като бижута“, довери още победителката от „Ергенът“. Въпреки че спечели формата, мацката така и не стигна до сватба или дори до по-сериозна връзка с ергена Виктор.

КАПИТОНОВА СИ ТРЪГВА ОТ БЪЛГАРИЯ

„Най-големият компромис, за да вляза в шоуто, беше да се откажа от телефона си“, сподели рускинята.

Освен „Ергенът“ Виктория триумфира и в звездния каст на „Хелс китчън“ през миналата година. Напук на това обаче Капитонова е категорична, че не обича да готви.

Като най-голям гаф сладката брюнетка определя историята с лотовете. Тогава пусна за продажба самата себе си. Рускинята предлага приятната си компания за 24 часа на цената от 3 000 лв. Капитонова наема хотелската стая и двамата може да разговаряте.

Идеята на Виктория обаче не остава разбрана и всички помислиха, че се „предлага“ по този начин.

„Най-нестандартното място, на което съм правила секс, е на плажа“, обясни Капитонова и добави, че най-голямата й мечта е да си купи имот в екзотична държава.

Top
>