Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КУЛТОВАТА ШЕВВАЛ САМ ПОЛУЧИ НОВА РОЛЯ, ЕТО КЪДЕ ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ

КУЛТОВАТА ШЕВВАЛ САМ ПОЛУЧИ НОВА РОЛЯ, ЕТО КЪДЕ ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ

ендер шеввал сам shevval sam

Любимата на милиони по света турска актриса Шеввал Сам ще бъде известна телевизионна журналистка в новия сериал „Съседната стая“. Вече излезе дългоочакваният трейлър на проекта. Рекламата, която анонсира за интересна история и силна актьорска игра, предизвика фурор в социалните мрежи. Потребителите са във възторг от бъдещето участие на великолепната брюнетка, споделят радостта си и чакат с нетърпение първия епизод.

Актьорският състав на проекта включва много впечатляващи имена. Освен изключителната Шеввал, в сериал участва и звездата Джанер Джиндорук, който помним като Волкан в „Мрежа от лъжи“.

В поредицата Шеввал изпълнява ролята на амбициозната прочута водеща Ферда, а Джанев пресъздава образа на супер влиятелния бизнесмен Фикрет. Двамата взимат внезапното решение да сключат брак, след като той е гост в предаването на Ферда. Новината за съюза им предизвика сензация в таблоидите издания.

Фактът, че тези две диаметрално противоположни семейства ще заживеят под един покрив, ще създаде големи проблеми, които Ферда и Фикрет по принцип очакват. Това ще промени живота на всички членове на семейството, особено на майката, която реагира много силно на този брак.

ШЕВВАЛ САМ СЕ ВЛЮБВА ВЪВ ФУТБОЛИСТ ПО ВРЕМЕ НА ИНТЕРВЮ

Децата Тайлан и Шелале също ще преминат през труден период. Режисурата на сериала е поверена на Чааръ Вила Лостуваль, а за сценарист е избран Мехмет Баръш Гюнгер, който участва в създаването на 37 епизода от сюжета на „Златно момче“.

Ключова роля в сагата ще има и актьорът Берк Чубук, познат с образа си на Йомер от „Сълзи от Рая“. Това е първият телевизионен проект на Шеввал след финала на „Опасно изкушение“. През последните месеци тя се фокусира върху музикалната си кариера като за Коледа имаше концерт и зала 1 на НДК в София. Специален гост бе Берк Октай, който впечатли зрителите у нас в образа на Чаатай в „Опасно изкушение“.

Top
>