Вие сте тук
Начало > Издънки > КАРАБАДЖАК ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СИ МИЕ ЗЪБИТЕ С… ВИБРАТОР

КАРАБАДЖАК ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СИ МИЕ ЗЪБИТЕ С… ВИБРАТОР

ирина карабаджак irina karabadjak

Какво става, когато ви се развали електрическата четка за зъби? Ами заменяте я с вибратор! Тази гениална мисъл хрумва на ергенката Ирина, след като отпадна от романтичното риалити. Бесарабската българка от Молдова показа нагледно как си търка зъбите с играчката за възрастни и взриви социалните мрежи, пише „България Днес“.

С жадния си поглед и провокиращото си поведение във втория сезон на „Ергенът“ Карабаджак изгради вид на фатална жена. Доказва го и след отпадането си от любовния формат с нестандартни промоции. Брюнетката не само показва нагледно как използва вибратора в устата си, но обяви и че ще го подари на някой късметлия. Красавицата организира томбола на 22 май. Победител ще е този, който даде верен отговор на въпроса колко функции на клитор-стимулацията има въпросната джаджа.

Ирина не се изчерпва само с това. Молдовката без свян дава съвети за възрастни пред познати и непознати в социалните мрежи.

ИРИНА КАРАБАДЖАК ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ПУСНА БЕЗ СУТИЕН

„Добавете лубрикант, за да избегнете дразнене на тъканите. Движенията ви (без значение соло и позволявате на партньора) трябва да са уверени и смели! Правете секс със себе си пред огледалото. Включете любимата си еротична музика. По-добре е да изберете плейлиста предварително и не забравяйте ритмичните композиции, за да движите пръстите си в ритъма“, съветва Карабаджак.

След като Евгени не й подари роза, Ирина продължава да търси мъж, който да притежава чувство за хумор, доброта, да е честен и искрен с жената до себе си, за да създадат семейство заедно. Споделя, че няма много време за мъжката аудитория, защото е заета да си върне килограмите отпреди заминаването й за Турция, където протекоха снимките на „Ергенът“, но ако се появи правилиният, ще го познае.

Top
>