Вие сте тук
Начало > Музика > КАРИЕРАТА НА ГЛОРИЯ СЕ ВЪЗРОДИ

КАРИЕРАТА НА ГЛОРИЯ СЕ ВЪЗРОДИ

глория gloria

Глория възроди хит на 25 години. Примата на фолка представи видео към новия вариант ан песента „Скъпи, купи ми нещо“, която през 1998 година изпълняваше в дует с вече бившия си мъж- композитора Илия Загоров. В парчето с актуалния аранжимент Глория е заместила бащата на дъщеря си Симона с рапъра Устата, който напоследък се изявява като русофил.

Иман Динев, както е истинското му име, също се е включил в осъвременяването на песента, като е вмъкнал свои рими. Сред тях е „Селфи с милфи и диаманти, в каляски с лъскави джанти“. В края на парчето, в чието видео Глория се поклаща в ритъм, Устата изненадва и с лично откровение: „Не е лесно, щом си известна. Всичко ще ти купя само за да блесна. Защото кефиш ме даже и като човек, фен съм ти още от миналия век“.

ГЛОРИЯ ПРОГОВОРИ ЗА ГАДЖЕТО

Накрая дуетът става трио, тъй като се включва и дъщерята на певицата – Симона Загорова. Глория, която тази година отбеляза 50-ия си юбилей, е запазила оригиналния текст на песента, както и с музиката, на която е автор самата тя. Така че не е сигурно дали примата въобще е питала бившия си мъж дали има против да изпълни отново парчето им, но вместо с него да е в дует с рапъра Устата. Все пак Глория и Илия Загоров, който от години живее в чужбина, днес са в добри отношения. Двамата даже пяха заедно през февруари миналата година на кръщенето на внучката си Галина, кръстена на известната си баба.

„Благодаря, мили хора, за коментарите – радвам се, че и след 20 години песента вълнува! Както се казва – хитът си е хит!“, сподели Глория. Наскоро певицата ги зарадва с някоко нови парчета, покрай които бележи нов подем на кариерата, пише „Уикенд“. Глория, която е вече 30 години на музикалната сцена и продължава да е сред най-ангажираните певици в бранша, е щастлива и в личен план.

Top
>