Вие сте тук
Начало > Издънки > ПАЛОМА ВЪЗМУТИ С ПАРВЕНЮШКА ПОКАЗНОСТ

ПАЛОМА ВЪЗМУТИ С ПАРВЕНЮШКА ПОКАЗНОСТ

палома paloma

Фолкаджийката Палома възмути мнозина с показността си. ТУнингованата мадама се похвали с луксозния си начин на живот, който води в Дубай. Брюнетката публикува в социалните мрежи видео, което озаглави „Животът в Дубай“, показвайки огромни букети с рози, гривни „Картие“, подаръци от „Гучи“, авачките, които се грижат за децата, и какво ли още не.

„Светът се тресе от войни, измират деца, на кого му пука за живота ти в Дубай и вещите, които притежаваш? Колко цинично!“, нахули я последователка.

Младата майка не спира да се хвали с приказния живот, който води в емирството. Той е благодарение на мъжа й – милионера Георги Конов. Той е бивш съпруг на починалата преди 3 години водеща на предаването „Огледала“ Гергана Гочева, която смени фамилията си на Конова.

МИЛИОНЕРКАТА ПАЛОМА НЯМА ПАРИ ДА СИ БОЯДИСА ЕКСТЕНШЪНИТЕ

Палома забременя около 10 месеца след кончината на младата Гери, която загуби битката с рака едва на 38 години. Красивата бивша тв звезда издъхна на 26 декември 2020г., а мъжът й не тъгува дълго и се ожени повторно едва година по-късно. Двамата имат 3 деца, а Палома го дари с четвърто. Всички те живеят в ДУбай, където имат няколко чистачки и бавачки.

Малчуганите още нямат 8 години, но вече са закичени с по няколко гривни „Картие“, а се обличат само в „Гучи“ и „Диор“, като мащехата им държи всичко това да се демонстрира.

„Георги беше близък на семейството ми и се познаваме отдавна. Така се случи, че не се бяхме виждали няколко години и когато се срещнахме през лятото случайно на морето, разбрахме с един поглед, че между нас започва нещо много силно. Всичките ми приятели и роднини много го харесват и ни подкрепят. Родена съм под щастлива звезда“, казва в свое интервю 25-годишната певица, която бързо-бързо роди от милионера.

ПАЛОМА: ПИЙТЕ И ЯЖТЕ, МЪЖЪТ МИ ПЛАЩА

Близки до силиконовата брюнетка признават, че тя не се разделя с бавачката на дъщеря си Доника-Мария, а самата тя прекарва времето си в социалните мрежи, демонстрирайки лукс, както и правейки си селфита.

„Засякохме се заедно в един хотел. Това момиче не спря да се снима и да си стои на телефона. Бавачката тичаше по дъщеря й, а тя я гушкаше само за нова порция снимки иотново я връчваше на гувернантката“, коментират очевидци пред „Уикенд“.

Top
>