Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > КЕЧИСТЪТ МИРО СЕ РАЗВЕЖДА

КЕЧИСТЪТ МИРО СЕ РАЗВЕЖДА

Мирослав Бърняшев miroslav burnyashev

Българският кечист Мирослав Бърняшев и колежката му Катрин Джой Пери се развеждат, гръмнаха изданията, специализирани в този спорт в САЩ. Двамата са семейство от повече от седем години, а Катрин е идвала дори няколко пъти в родния на мъжа й Пловдив.

Двамата в момента се състезават в турнирите на организацията AEW под имената Миро и Си Джей Пери. Докато бяха в WWE, те бяха познати съответно под псевдонимите Русев, защото легендата бе, че е Миро е руснак, и Лана, пише „България днес“.

За жалост, новината не е от сценария на организацията, а истинска, отбелязва изданието „ТиЕмЗи“. През времето на връзката на българина и американката семейният им живот преживя няколко кризи. Миро и Катрин на няколко пъти се разделяха, но в крайна сметка винаги намираха път един към друг и н .икога не се говорело за развод, още по-малко да са подавани документи за такъв. Българинът и американката се венчаха през юли 2016 г. след едногодишна връзка.

УВОЛНИХА БГ КЕЧИСТА РУСЕВ

Самата Катрин е потвърдила за развода.

„Миро и аз взехме това трудно решение – коментира американката. – Това бяха много хубави години за нас и сега се надявам да останем приятели, защото няма за какво да се караме. Вероятно на ринга пътищата ни ще се пресичат отново като двойка, но това ще бъдат вече само професионални ангажименти.“

Според източник на изданието причината е вероятна изневяра, но не се казва кой на кого е сложил рогата. Самият Миро също е потвърдил за развода, но е казал, че с жена му остават приятели и вероятно двойка в битките между въжетата.

Според някои източници Бърняшев си е тръгнал за България. Миро е шампион в три организации за кеч, като има цели три титли от най-престижната – WWE.

Top
>