Вие сте тук
Начало > Шоу > НОВИ ПРАВИЛА: УЧАСТНИЦИТЕ В „БИГ БРАДЪР“ ЩЕ ЖИВЕЯТ И ИЗВЪН КЪЩАТА

НОВИ ПРАВИЛА: УЧАСТНИЦИТЕ В „БИГ БРАДЪР“ ЩЕ ЖИВЕЯТ И ИЗВЪН КЪЩАТА

big brother

Дългоочакваното завръщане на „Биг Брадър“ ще изненада зрителите с абсолютно нови правила и обстановка. Така например престоят в Къщата няма да е абсолютно задължителен през цялото време на формата, като ще има възможност участниците да напускат пределите на шоуто дори и да не са изгонени след гласуване. С това железният регламент от години ще претърпи рязка промяна. Най-вероятно тази привилегия ще получават определеи съквартиранти, които са си извоювали този лукс.

Досега единствено във „ВИП Брадър“ е имало такива екстри, когато популярните личности са имали неотложни ангажименти, които са споменати в договорните им отношения. В обикновения „Биг Брадър“ обаче подобни клаузи не същестувваха в контрактите на участниците, пише „Галерия“.

БРАТЪТ НА РУЖА ИГНАТОВА ВЛИЗА В „БИГ БРАДЪР“

Друга съществена новост е гласуването, което за първи път в историята на риалитито у нас няма да е чрез зрителски вот. Всеки един от жителите на Къщата ще може да упражни своя глас не само за номинираните за изгонване, но и за тези, които трябва да си тръгнат от шоуто завинаги. Предполага се, че ще има и директни номинации в следствие на провал в игрите, които ще се разиграват традиционно по време на самия сезон.

Един от слуховете за предстоящия през септември „Биг Брадър“ е, че в Къщата ще влязат основно инфлуенсъри и влогъри. Дали това ще е така, ще се разбере наесен, но със сигурност популярни личности от шоубизнеса няма да има. Макар че се появиха информации за влизането на стари познайници на Къщата в Нови хан.

Top
>