Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > КИЧКА БОДУРОВА: ЖИВОТЪТ МЕ НАУЧИ ДА ЛЕТЯ ВИСОКО

КИЧКА БОДУРОВА: ЖИВОТЪТ МЕ НАУЧИ ДА ЛЕТЯ ВИСОКО

kichka кичка бодурова

Зверска гавра с Кичка Бодурова беляза концерта на „Ритон“ в зала 1 на НДК в сряда вечер. Дългоочакваното събитие трябваше да бъде бляскаво и стилно, но се превърна в грозна подигравка с естрадната певица, която доказа, че враждата от „ВИП Брадър“ не е забравена.

Със задачата на направят Кичка за смях, се бяха нагърбили бившите съквартиранти Ернестина Шинова и Станимир Гъмов. Те не дойдоха на концерта, но се включиха от видеостената със запис, в който обявиха, че уж били в Лас Вегас, в „Сизърс Палас“, където така и не стана ясно дали Бодурова е пяла, или не.

Днес певицата коментира случилото се във фейсбук:

Животът ме научи да гледам и летя високо и да не обръщам внимание на ниските страсти. Но разбрах, че злобата и завистта в България се превръщат понякога в ярост -от безсилието да приемеш, че си по- малък. Явно някои не могат да забравят, че са дишали въздуха и праха около мен и продължават да ме споменават и да се излагат. Моят свят е по- различен- без комплексикари, нито завистници, а само хора достойни. Благодаря от сърце на феновете ми, които не спират да ми пишат колко им липсвам и как с нетърпение ме чакат да си дойда у дома. Пък и аз броя вече дните….

Top
>