Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КИЧКА С ДИАБЕТ СЛЕД СКАНДАЛ С ИМПРЕСАРИОТО СИ

КИЧКА С ДИАБЕТ СЛЕД СКАНДАЛ С ИМПРЕСАРИОТО СИ

кичка бодурова kichka bodurova

Летният престой на Кичка Бодурова в България завърши драматично с кавги и здравословни проблеми за певицата, пише Ретро.

След като преди две седмици стана ясно, че естрадната звезда е отказала да излезе на сцена в Пловдив часове преди концерта, защото не била доволна от организацията, тя се ожали, че е получила диабетен шок. Досега 67-годишната певица никога не е признавала, че има сериозни проблеми с кръвната захар.

Емоционалната Кичка толкова се разстроила и ядосала, че вдигнала нивата на захарта в космоса и буквално лицето и устните й побелели, а гласът й изчезнал. Било напълно възможно да припадне вследствие на случилото се, но се разминала с най-тежките последствия.

Сериозен принос за влошеното й здраве изиграла и кавгата с нейния дългогодишен мениджър Евгени Боянов. С него Бодурова работи повече от десетилетие и често го представяше като своя дясна ръка, верен приятел и човек, на когото може да разчита. Той обаче не я защитил след драмата с концертната изява в Пловдив, а тя се възмутила, че не застава на нейна страна.

УНИЖИЛИ КИЧКА БОДУРОВА В ПЛОВДИВ

Така дългогодишната им съвместна работа и приятелство се изпарили за миг и помежду им лумнала война. Бодурова се почувствала предадена от своя импресарио, а той от своя страна твърди, че винаги е бил коректен с нея.

„Нямам време, желание и потребност да отговарям на думите на Кичка Бодурова за моето „предателство“. Всичко, което тя прави, е израз на творческо безсилие. Истината е ясна. Публиката я видя и осъзна. Просто съм озадачен. Познавам Кичка от 16 години. Нямам лошо отношение към нея като човек, но намирам поведението й за непрофесионално. Не желая да ме асоциират с Кичка и прекратявам творческите си взаимоотношения с нея“, отсече Евгени Боянов, който менажира и редица други естрадни изпълнители.

За момента двамата са прекратили публичните нападки в социалните мрежи, където обикновено Бодурова има навик да води своите спорове. Гласовитата бургазлийка вече се намира в Америка.

Дни след пловдивското фиаско тя излетя за Кипър, където живее нейният брат, за да се видят. После се отправила към Щатите при семейството си. Кичка пребивава в Лас Вегас от дълги години. Там тя живее с гръцкия си съпруг Крие Зарпас, с когото са женени от 1990 г. и с тяхната дъщеря Кристи. Неотдавна Бодурова осинови и дъщерята на брат си, за да я вземе при себе си в САЩ и да й осигури по-добро бъдеще. По време на престоя си у нас певицата сподели, че племенницата й, която вече й се води щерка е преборила рак само на 18-годишна възраст.

Top
>