Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СЕ ПОЗЛАТЯВА СЛЕД БЕБЕ №2

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СЕ ПОЗЛАТЯВА СЛЕД БЕБЕ №2

ралица паскалева ralitsa paskaleva

Ралица Паскалева е напът към най-богатия урожай в кариерата си благодарение на своето новородено второ дете, пише „Уикенд“. Актрисата е затрупана с предложения за реклами от всевъзможни фирми за бебешки стоки и услуги. Остава й само да прибере парите.

Второто дете на Ралица Паскалева, която нашумя като доктор Стилянова в сериала „Откраднат живот“, ав. момента води „Игри на волята“, проплака на 5 октомври. За разлика от своя колега в шоуто – Димо Алексиев, който пази в тайна всички подробности около личния си живот, актрисата често пуска в социалните мрежи снимки със своето семейство и по този начин печели много фенове.

Това в съчетание с нейната популярност от малкия екран я прави изключително ценна за рекламодатели. Фирмите в момента наддават, за да я спечелят като рекламно лице. Това личи от публикациите в социалните мрежи.

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ПОКАЗА БЕБЕТО

Още неизлязла от болницата, Ралица и мъжът й Теодор Салпаров показаха видео, с което съобщиха къде са замразили стволови клетки на бебето, чието име дни наред пазят в тайна. Това беше очевидна реклама, защото името на въпросната фирма се вижда ясно в клипа.

Оказа се, че 5-годишният по-голям син на двойката Максим също има замразени стволови клетки в тази фирма. После пък актрисата показа подробно видео как мъжът й разопакова бебешката количка, баткото на бебето се крие в кашона. Отново ясно се виждаше марката, което е знак, че всичко това не се случва без пари, пише вестникът.

Най-вероятно занапред Ралица ще се окаже фенка на една-единствена марка адаптирано мляко – дори и да реши да кърми, на точно определени пюрета, бутилки, стерилизатори, бебешка козметика, хранителни добавки, дерматологична клиника, в която вероятно ще изглажда кожата си след бременността, и на всякакви други стоки и услуги за млади майки и бебета.

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СЕ СЪБРА С ГОЛЕМИЯ СИН НА САЛПАРОВ

На малкия екран в момента тя е лице единствено на една марка омекотител за дрехи, но винтернет рекламите тепърва започват.

Разбира се, в това няма нищо незаконно. Актрисата сама си е извоювала звездния статут, който й гарантира да й плащат, за да споделя с какво храни детето си, в какви дрешки го облича и какви играчки слага в бебешката му количка.

Top