Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАЩО СИТНИЛСКА ВЗЕ ТЕЛЕФОН В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“?

ЗАЩО СИТНИЛСКА ВЗЕ ТЕЛЕФОН В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“?

албена ситнилска albena sitnilska

Актуалният пети сезон на „Игри на волята“ се оказа исторически. Това е първото издание на шоуто у нас, в което участник е дисквалифициан заради нарушаване на правилата. Шампионката по кикбокс Албена Ситнилска беше изгонена служебно, защото ев несла в багажа си телефон – нещо, което по правилник е забранено.

Апаратът, който стана причина за отпадането на шампионката от „Игрите“, е стар модел, какъвто вече много малко хора използват. Водещата го показа пред всички участници, с което буквално ги втрещи.

Албена беше добър играч и всички очакваха от нея изключително представяне до финалите. Когато обаче стана ясно, че ще бъде изгонена заради телефона, в племето й „Амазонки“ искрено съжалиха – кикбоксьорката беше едно от най-силните им звена.

Въпреки всичко тя е категорична, че ако можеше да върне времето назад, пак би взела телефона в Игрите. Спортистката не съжалява за постъпката си, тъй като мотивите й за нея са били изключително сериозни. Става въпрос за семеен проблем, заради който не можела да си позволи да остане без връзка с външния свят.

СИТНИЛСКА ПРОГОВОРИ: СКРИХ ТЕЛЕФОНА В САКА, ГОВОРЕХ САМО ВЕЧЕР

„Причината беше лична. Едва ли някой е помислил, че съм си гледала инстаграма. Сестра ми имаше тежки моменти, много неща се бяха насъбрали, а аз трябваше да вляза в шоуто и я изоставих. Затова реших, че имам нужда от телефон,тъй като знаех, че там нямаш контакт с външния свят. Просто нямаше как да не знам какво се случва с нея“, обясни Ситнилска пред Нова тв.

Проблемите със сестра й станали буквално дни преди влизането й в шоуто. Явно кикбоксьорката е била много притеснена, защото не е имала и грам съмнение, че трябва да сложи телефон в багажа си, макар да знае, че е забранено. „Знаех, че ще го взема, не знаех дали ще го използвам“, каза тя.

По ирония на съдбата заради честите провали на „Амазонките“ в битките Албена така и не успяла да използва апарата. „Бяхме на Реката, където няма елементарни удобства за живеене, на Стопанството нямаме багаж. Беше кошмар за мен!“, сподели състезателката.

Тя нито за момент не е съжалила за решението си да наруши правилата. За нея това е било избор между реалния живот и нейните близки от една страна и предаването от друга. „Избрах реалния живот, защото излизаш от „Игрите“ и си там! „Игрите“ просто са за забавление“, смята Ситнилска.

Top