Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ РАЗКРИ ДАЛИ ЗАРЯЗВА ТУРЦИЯ

КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ РАЗКРИ ДАЛИ ЗАРЯЗВА ТУРЦИЯ

къванч татлъту башар дизер kivanch tatlatu-bashak dizer

Феновете на Къванч Татлъту са силно озадачени, защото известен турски журналист съобщи, че един от най-популярните актьори в Турция е решил да напусне родината си.

Заедно с жена си Башак Дизер и сина им Кърт Ефе актьорът се мести в Лондон. Известните съпрузи взеха това трудно решение в полза на своя наследник. Според Юстюндаг, Къванч и Башак смятат, че само в Лондон Кърт Ефе може да получи отлично образование.

Феновете на Татлъту не останаха доволни от това обяснение. Много почитатели на турския актьор решиха, че този ход е свързан с желанието да се даде по-добро образование на наследника, а с опит да се скрие от любопитните очи. не е тайна, че феновете на Къванч са възмутени, че той дълго време криеше лицето на сина си.

Още повече, че жена му е подложена на истински тормоз в социалните мрежи.

КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ БЕСЕН СЛЕД СЛУХ

Във всеки случай Татлъту и Дизер заминаха за Лондон през миналия уикенд. Само ден по-късно турският актьор отрече спекулациите за окончателно преместване в английската столица.

„Новината, че бягаме от страна и се местим в Лондон за образованието на детето си, не е вярна. Не, ние не се местим. Моите филми, телевизионни сериали и рекламни проекти са тук и аз продължавам да работя тук. Освен това синът ми е само на 21 месеца. Не обръщайте внимание на тези новини“, заяви Татлъту.

Top
>