Вие сте тук
Начало > Шоу > КОЕ РАЗСТРОИ ДАРА ЕКИМОВА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

КОЕ РАЗСТРОИ ДАРА ЕКИМОВА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

дара екимова dara ekimova

Щом свали маската на Порцелана в „Маскираният певец“, от очите на младата певица Дара Екимова потекоха сълзи. Дара разкри, че плачът й не е от яд.

„Бях шокирана, че всички ме разпознаха. Не очаквах да си тръгна толкова рано. Но явно гласът ми вече е достатъчно популярен и разпознаваем“, каза певицата, която умело опазила тайната дори от майка си Ива Екимова. Двете са супер близки, но в името на завоалирания формат на шоуто Дара успява да се укрие и от най-близкия си човек.

„Помогна ми това, че вече не живеем заедно. Не знае какво правя по дял ден. По-лесно мога да я излъжа. Ако живеехме заедно, със сигурност щеше да е много трудно да се скрия от мама. Едва след като се разбра, че съм аз, приятелите ми разкриха, че са ме подозирали. Но не са ме питали, за да не ме затормозяват. Всички ми казаха, че се гордеят с мен, въпреки че си тръгнах толкова рано“, сподели пред „България Днес“ Дара.

ПОРЦЕЛАНЪТ НАПУСНА „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

Младата певица е голям фен на шоуто още от първия му сезон. През миналата година тя бе гост-участник в него. С участието си в „Маскираният певец“ тя сбъдва една своя мечта. „Костюмът бе феноменален. Много ми хареса. Лошото беше, че ограничава движенията ми. А аз обичам да танцувам. Докато бях в костюма на Порцелана, се чувствах притеснена, защото не можех да се държа на сцената, както го правя по принцип“, казва още певицата.

Дара има своя фаворит за шоуто. Въпреки че е рамо до рамо с половината участници, тя няма представа кой се крие зад останалите маски. „Гъбарко и Госпожицата са ми любимите маски“, добави още дъщерята на Ива Екимова.

Top
>