Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОГА ЩЕ СПРАТ ДА РАСТАТ ГЪРДИТЕ НА ТИТА?

КОГА ЩЕ СПРАТ ДА РАСТАТ ГЪРДИТЕ НА ТИТА?

tita-тита

Замисляли ли сте се над псевдонима на Христина Миленова Христова – Тита? Изобщо не е случаен, защото асоциацията от английски е… „цици“.

Та Тита с големите „тити“ за пореден път препоти почитателите на преливащите форми. На последното си участие преди големия финал на имитаторското шоу „Като две капки вода“ (който е довечера) Тита облече розова блуза… прилепнала. Всичко се видя, това, че дрехата е без деколте, не значи нищо. Просто природните дадености отдолу са толкова масивни, че пробиват.

19-годишната певица е късметлийка, ако мечтае за огромен бюст, който не спира да расте. И е голям карък, ако й тежи и причинява болки в гърба. Младата „ритонка“ (в една категория е с Катя от „Ритон“, но засега не може да я мине) е известна с ревностното криене на циците си. Откакто стана известна, тя всячески ги сплесква, покрива, закрива и кара мъжете да скърцат със зъби от яд, пише „България днес“.

До неотдавна, когато реши да ги „осребри“ и си ги възпя в едно парче. Ето текста, в случай че сте го забравили:

Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред!

Моите муцита танцуват, все едно че са балет!

И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт,

не спират да ни дъвчет имената – жилибон,

хейтъри ще кажат, че е силикон!“

Безумните рими и аналогията на пищните форми с шляпаща джапанка докараха голям смях сред феновете на Тита, а някои дори се ядосаха. От вторите бе конкурентката й Дара (също с небивало голям бюст), която лаконично заяви – „Да пееш какво се случва с циците ти не звучи добре“.

Междувременно остават броени часове до финала на „Капките“. За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и Тита ще влязат в две от емблeматичните визии на един и същ изпълнител – Бионсе, а Милко Калайджиев ще бъде Георги Минчев. Стефан Илчев ще заложи на Лили Иванова.

Top
>