Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > МИРО ПРЕДСТАВИ ПЕСЕН В ДВА ВАРИАНТА

МИРО ПРЕДСТАВИ ПЕСЕН В ДВА ВАРИАНТА

Миро представи нова песен с заглавие „Дочупи сърцето ми“ в два варианта – оригинален и акустичен. Видеата на парчето ще се въртят по телевизия Hit Mix Channel.

„Дочупи сърцето ми“ е песен за бариерите, които изграждаме около себе си. Бариери, които уж ни предпазват от нараняване, но в действителност ни лишават от възможността да изпитаме точно онова, което ни е най-потребно –привързаност, доверие, любов. „Дочупи сърцето ми“ е вик за сриване на тези бариери и връщане към наивността на младия човек“,

 сподели изпълнителят пред феновете си в социалната мрежа.

Музиката и текстът са създадени от Мирослав Костадинов – Миро, а аранжимент е на Магомед Алиев – Мага . Краткия филм на оригиналната версия на песента е дело на режисьора Ивайло Георгиев и е вдъхновен от истинска история.

http://goo.gl/DRLFHW

Китарите и вокалите към акустичната версия на „Дочупи сърцето ми“ са на Огнян Георгиев, а перкусиите на Николай Тошев, зад бас китарата застана Севинч Ибрахим с вокали. За видеото към нея, Миро се довери на Николай Скерлев.

„Със сигурност през годините много хора са давали определение за това какво всъщност е музиката. За мен Музиката е съпреживяване на един музикант с други музиканти и това е всичко, което искам да Ви кажа с това видео. Насладете му се!“ – допълва още Миро.

http://goo.gl/ET4MVI

 

Top
>