Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОГАТО „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ОКАЖЕ… ГЕЙ! ИСТОРИЯТА, КОЯТО ПОТРЕСЕ КАНДИДАТКИТЕ ЗА СЪРЦЕТО МУ

КОГАТО „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ОКАЖЕ… ГЕЙ! ИСТОРИЯТА, КОЯТО ПОТРЕСЕ КАНДИДАТКИТЕ ЗА СЪРЦЕТО МУ

ергенът ergenut

Вибратори, месечен цикъл, хонорари и скандали – разбрахме за част от най-скандалните факти от световното издание на The Bachelor. Оказва се обаче, че в американската версия ергенът Колтън Ъндърууд, е гей.

Това съобщи лично той миналата година, а разкритието му изненада бившите кандидатки в риалити шоуто. Колтън разкри своята сексуалност в предаването „Good morning America“ и сподели за трудностите, които е изпитал, докато намери същността си.

„От много време бягам от себе си. Мразя се от дълго време и съм гей“, каза Ъндърууд в предварително записано интервю.

БОНБОНОВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ПРЕЖИВЯЛА ИНСУЛТ НА 17

30-годишният мъж, който е бивш професионален футболист, каза, че изолацията през изминалата година му помогнала да приеме своята сексуалност, пише vbox7.

„Очевидно тази година беше много важна за много хора и вероятно е накарала много хора да се погледнат в огледалото и да разберат кои са и от какво са бягали или какво са отлагали в живота си“, каза той и се извини на момичетата от шоуто, които бяха изненадани.

КОЯ Е КРАСИВАТА МАРТА ОТ „ЕРГЕНЪТ“? МНОЗИНА Я СРАВНЯВАТ С ДЖЕЙ ЛО

Ъндърууд сподели, че е минал през голяма вътрешна борба, докато приеме себе си. Днес той говори открито за своята сексуалност и дори има документален филм в Netflix. В края на февруари той се сгоди за половинката си Джорджан.

В българската версия на шоуто ерген го играе Виктор Стоянов. За него потребители писаха, че също „бил гей“, но негови приятели бързо го защитиха с категорични твърдения, че той определено няма такава сексуална ориентация. Самият Виктор имаше дългогодишна връзка с горещата фитнес инструкторка Хриси Парова.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Colton Underwood (@coltonunderwood)

Top
>