Вие сте тук
Начало > Шоу > КОЙ Е ЕМАНУЕЛ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ И ТОЙ ЛИ Е НАЙ-САКСАПИЛНИЯТ ГОТВАЧ В БЪЛГАРИЯ?

КОЙ Е ЕМАНУЕЛ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ И ТОЙ ЛИ Е НАЙ-САКСАПИЛНИЯТ ГОТВАЧ В БЪЛГАРИЯ?

емануил июджи emanuel iwuji

Момичета, дръжте си сутиените и бикините, защото Емануел Июджи е един от най-горещите и секси готвачи в България. Той бе звезда в „Мастършеф“, а от вчера е в звездния отбор на Hell’s Kitchen.

Не си мислете обаче, че Емануел ще ви готви мусака, боб и пълнени чушки. Е, сигурни сме, че умее да приготвя традиционните БГ гозби, но той е Бог на всякакви деликатеси.

Емо е балкански шампион по класически културизъм с две републикански титли, завършил е професионално обучение за персонален треньор в НСА- Васил Левски, както и индустриален мениджмънт в ХТМУ. Започнал е да тренира на 13 г., с мотивацията да придобие самочувствие, по-здравословно тяло и да покачи килограми, тъй като е бил по-слаб за възрастта си.

КОЙ Е СТАНИСЛАВ – ГОРЕЩИЯТ АПОЛОН ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“, ЗА КОГОТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ

Кулинарията обаче също му е страст, а това го отвежда до различни риалити предавания. Нещо повече – той е написал книгата „Направи диетата вкусна“, в която споделя тайните си за перфектно тяло и вкусна храна.

Емануел е активен спортист и в момента, помага на доста хора с техните фитнес цели – тренировки и хранителен режим. Във видеото горе пък вижда как протича една тренировка в мачото, която е за симетрия и пропорционалност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Емануел Июджи (@emanuel.iwuji)

Top