Вие сте тук
Начало > Шоу > КОЙ Е СТАНИСЛАВ – ГОРЕЩИЯТ АПОЛОН ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“, ЗА КОГОТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ

КОЙ Е СТАНИСЛАВ – ГОРЕЩИЯТ АПОЛОН ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“, ЗА КОГОТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ

станислав иванов stanislav ivanov

„Всичко, което сънувате, аз мога да ви го приготвя“, ни обеща във визитката си един от най-атрактивните участници в Hell’s Kitchen тази година. Става въпрос за Станислав Иванов, който по принцип е от Ямбол, но има малка работилница за торти в Перник.

Той обаче не е известен само в Перник, а в цяла България, тъй като в профила си в TikTok има над 150 хил. последователи! А до тях стига до твърде интересен начин.

Станислав първо качвал видеа, на които прави сладкарски неща, но фокусът бил само върху тях и ръцете му. Един ден обаче решил да пробва нещо по-различно – снимал се как готви гол до кръста. И славата не закъсняла.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov (@ophopcook)

Но не това е най-скандалната му история. Нея всъщност той разказа пред  vbox7, като в нея става въпрос за разюздана мадама, каубойска шапка, пликче с дамски прашки и… конска маска. Излишно е да казваме, че с въпросната дама нещата не са се получили, но цялата история може да видите във видеото по-горе.

ДЕСИ ПЛЕВНЕЛИЕВА ВЛИЗА В „ХЕЛС КИТЧЪН“

Иначе Станислав признава, че няма проблем с жените. Никога не е имал, а и с такава визия едва ли би имал. Той обаче е намерил своята половинка и от известно време вече е сгоден.

Top