Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОЛКО ПАРИ ПРЪСНА СОФИ МАРИНОВА ЗА ГОДЕЖА НА ЛОРЕНЦО?

КОЛКО ПАРИ ПРЪСНА СОФИ МАРИНОВА ЗА ГОДЕЖА НА ЛОРЕНЦО?

софи маринова лоренцо sofi marinova lorenco

Невиждан фурор предизвика преди дни в Етрополе годежът на сина на Софи Маринова – Лоренцо, и избраницата му Мария. Певицата посрещна младите и гостите им с оркестър пред блока, в който наследникът й е израснал, стана ясно от клипчета в социалната мрежа.

Бесен кючек се иви над множеството и по терасите наизскачаха съседи да гледат сеира. Софи запя на златния си микрофон, като от време на време ръсеше поздравления към бъдещите младоженци, сватове, синът й кършеше снага до нея, вдигнал ръце нагоре, редом до роднини и приятели.

Който с измореше, можеше да се подкрепи с напитка от отрупаните маси, наредени пред блока. Малко по-късно народът се изнесе в просторен ресторант, където се състоя същинският купон. Отрупани маси с храна и алкохол, украса, оркестър в пълен състав, два дизайнерски тоалета за булката – София не е щадила средства за нищо. Спретна годеж като сватба за сина си. С колко точно пари се е изръсила е загадка, но сред предположенията е и сумата 50 бона.

„Сега си имаш още една майка и тате“, провиква се Софи на микрофона вече в ресторанта, където продължи да поздравява сватовете наравна с бъдещите младоженци. На живо в социалната мрежа предаваше кумата на Софка – Преслава, която присъстваше с мъжа си Павел.

СОФИ МАРИНОВА ПОКАЗА РОДАТА СЛЕД ГОДЕЖА НА ЛОРЕНЦО

Добричлийката бе съпричастна с радостта на дружката си и цяла вечер почти не седна. Или танцуваше с вързан шал на кръста като професионална кючекиня, или пееше за радост на многото гости и младоженците.

В програмата участва и диджей Дамян. С пачка в едната ръка и микрофон в другата, шоуменът и певец танцува кючек с малък танцьор, който явно бе самороден талант. Момчето впечатли всички с хореографията си. Даже в един момент някой подаде банкнота и на него. Сред присъстващите бе й Петър – барабанист от бившия оркестър „Орхидеи“, татко на младоженеца и на голямата любов на майка му – доведения й син Дачо.

Както е известно, след като навремето се раздели с Петър, Софи се залюби с един от двамата му синове от предишен брак. Певицата живя 4 години с доведения син Дачо. Междувременно Петър се влюби в друга жена, която има пораснала дъщеря от предишен брак. Така че, когато Дачо се прибра при баща си след раздялата със Софи, бързо попада в плен на нова любов.

Днес Дачо е щастлив с доведената си сестра, която му е съпруга и имат дете.

Въпреки сложните връзки в семейството никога не е имало драми. Всички се разбират прекрасно и много се обичат, пролича и на годежа на Лоренцо.

Top