Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОСРЕЩНАХА СЪРВАЙВЪРИТЕ С БУРГЕРИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ

ПОСРЕЩНАХА СЪРВАЙВЪРИТЕ С БУРГЕРИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ

сървайвър survivor

В късните часове вчера, на родна земя кацнаха всички участници от „Сървайвър“, които оцеляваха в Доминиканската република близо три месеца. Снимките по риалитито приключиха, а тепърва в телевизионния ефир ще стане ясно кой е победителят, взел голямата награда от 150 000 лева.

С кацането си в София, представителите на двете племена бяха изненадани с огромни бургери, които ги очакваха директно на летището. Вкусотиите били приготвени от Пала бургер – заведенията за бързо хранене на фамилията на модния дизайнер Едис Пала. Те се славят от години с едни от най-вкусните бургери в столицата.

СНИМКИТЕ НА SURVIVOR ПРИКЛЮЧИХА: БЛАГОЙ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ

Докато водели битка с лишенията от храна в „Сървайвър“, оцеляващите на острова не веднъж и два пъти коментирали темата за бургерите на Едис и момента, когато се приберат в София и похапнат от тях. Култовите бургери обаче ги очаквали по-рано от очакваното – на момента на кацането им снощи. Според запознати това била идея на един от участниците, който поръчал на свой приятел да ги донесе на летището и така темата за бургерите в „Сървайвър“ получила своят финален екстаз.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Survivor BG (@survivor_bg)

Top
>