Вие сте тук
Начало > Шоу > „КОЛКО СИ ХУБАВ“ С ПРЕМИЕРА СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ

„КОЛКО СИ ХУБАВ“ С ПРЕМИЕРА СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ

В последния ден на месец февруари ще се състои официалната премиера на късометражния филм „Колко си хубав“. Прожекцията ще започне в 19:30 в кино „Люмиер“.

Лентата вече е в официалната селекция на някои от най-големите фестивали за кино в света като: Los Angeles Cine Fest, Los Angeles Independent Film Festival Awards, Barcelona Planet Film Festival, Miami Independent Film Festival, Los Angeles Urban Film Festival 2015 и др., а скоро се очаква да има и номинации за някои от тях, хвалят се организаторите.

Филмът е на режисьора Христо Порязов и е копродуциран от Националния дворец на културата. Личната и много човешка история е за 16-годишно момче, коeто избира любовта пред опцията да живее нечий чужд живот, скрит зад различни обществени маски. В лентата се изповядва философията, че има само две емоции – страх и любов, а единственият грях, който извършваме e именно страх – моментите, в които любовта отсъства.

Създателите на филма го определят като “смела стъпка към разбиването на анонимността, която съществува навсякъде и принуждава много хора да изберат да не бъдат себе си”.

колко си хубав

Top
>