Вие сте тук
Начало > Новини > ГАЛИН И ЕРНЕСТИНА ШИНОВА ЩЕ СИ ИЗНЕВЕРЯВАТ НА СЦЕНАТА

ГАЛИН И ЕРНЕСТИНА ШИНОВА ЩЕ СИ ИЗНЕВЕРЯВАТ НА СЦЕНАТА

Галин и Ернестина Шинова са новите лица в суперкомедията “Изневери в повече”. Решението е взето от продуцентите от “Ажур Пико” и веднага подкрепено от колегите им от “Българан”. Със сигурност този ход ще даде нов живот на представлението и ще привлече в театъра нов контингент от зрители, убедени са Кирил Кирилов и Владимир Янев.

На 23 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна ще бъде представена за пореден път хитовата комедия от Артур Нюфийлд “Изневери в повече”, съобщиха за СПЪТНИК от Арената на смеха “Българан”.

Смях през сълзи или сълзи от смях – както ви харесва. Това е мотото с което организаторите канят варненци и гостите на града да посетят театралното събитие.

ернестина шинова

Гаранция за това е звездното актьорско присъствие на сцената – Галин, Албена Михова, Евгени Будинов, Александър Димов и Ернестина Шинова.

Комедията от Артур Нюфийлд пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в куп комични ситуации, заради любов и няколко извънбрачни връзки. Всеки лъже всеки и никой не си признава.
Любовниците скачат от единия на другия балкон на 11 -ия етаж. Какво става от тук нататък… не може да се разкаже, трябва да се види.

Top
>