Вие сте тук
Начало > Шоу > КОСЬО ФИЛИПОВ СРАЗИ ВСИЧКИ, № 1 Е СРЕД НОВИНАРИТЕ У НАС

КОСЬО ФИЛИПОВ СРАЗИ ВСИЧКИ, № 1 Е СРЕД НОВИНАРИТЕ У НАС

Косьо Филипов е най-харесваният мъж в родния ефир. Това сочат резултатите от проведена в социалните мрежи анкета, в която са включени водещи от всички електронни медии.

36-годишният велинградчанин остави зад гърба си Юксел Кадриев и Ники Дойнов, а коментарите за работата му пред камера се изразяват единствено в суперлативи.

Филипов доскоро бе водещ на централната новинарска емисия на ТВ7, а преди това дълги години запознаваше зрителите на Нова телевизия с актуалното от деня.

„Косьо е пример за водещ на новините. Освен, че изглежда блестящо и стои достолепно на екрана, никога не прави лапсуси и глупави гримаси, когато съобщава новините. Личи си, че не е просто говореща глава, която чете някакъв текст, а е подготвен журналист”,

са само част от коментарите за  Филипов, пише Блиц. Фенките му пожелават скоро отново да се завърне на екран, за да започнат отново да гледат новините. Топ водещият вече имал предложения от няколко медии да оглави новинарските  им емисии, но дали ще приеме някоя, предстои да разберем.

Top
>