Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КРАЛИЦАТА ПРОСТИ НА МЕГАН И ХАРИ: ВИНАГИ ЩЕ ГИ ОБИЧАМ

КРАЛИЦАТА ПРОСТИ НА МЕГАН И ХАРИ: ВИНАГИ ЩЕ ГИ ОБИЧАМ

кралица-принц-хари-меган-маркъл

Кралицата отговори на скандалното интервю на принц Хари и Меган Маркъл, в който те обвиниха корона в расизъм и липса на съчувствие , което докарало бившата актриса до самоубийствени мисли. След като през деня днес бащата на Хари принц Чарлз отказа да коментира казаното от сина му и снахата пред Опра Уинфри, преди малко Бъкингамският дворец публикува официално изявление. В него няма обвинения и лошо отношение към младото семейство, точно обратното.

Кралицата и семейството й са категорични, че са натъжени от „факта, колко трудни са били последните няколко години за Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, конкретно и този за расизъм, са много обезпокоителни. Те се приемат много сериозно и ще бъдат обсъдени в кралското семейство. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат обичани членове на семейството“, се казва още в изявлението.

МЕГАН ПРЕД ОПРА: МИСЛЕХ ЗА САМОУБИЙСТВО, ЧУВАХ КОМЕНТАРИ ЗА ЦВЕТА НА КОЖАТА НА АРЧИ

В сравнение с реакцията за смъртта на лейди Даяна, този път отговорът на фамилията е направо светкавичен. Woman.bg припомня, че интервюто бе излъчено в неделя вечер в САЩ и едва вчера вечер във Великобритания и регистрира рекорден рейтинг.

Докато властите в Лондон, начело с премиера Борис Джонсън, се опитваха да омаловажат скандала, с изявлението си Бъкингамският дворец показва едновременно великодушие, опрощение и загриженост за разкритията за расизъм, който предизвика скандал в Щатите и докара много нови почитатели на Хари и Меган. Бързата реакция на кралицата показва, че уроците след внезапната смърт на Даяна, когато дворецът мълча близо седмица, са научени и Бъкингам е готов за всеки следващ ход на младото семейство.

Top