Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРАСИ РАДКОВ ОТИШЪЛ ПО ЧЕХЛИ НА ПЪРВАТА СИ СРЕЩА СЪС СТАСИ

КРАСИ РАДКОВ ОТИШЪЛ ПО ЧЕХЛИ НА ПЪРВАТА СИ СРЕЩА СЪС СТАСИ

краси радков станислава krasi radkov stanislava

Краси Радков за втори път е част от „Денсинг Старс“ – сега като водещ, а преди години и като участник, когато стигна до финала. Един от любимите комици на България този път обаче е щастлив, че в деня преди 530ия рожден ден ще бъде на бляскавата сцена, но на самия празник няма да е в ефир и така ще може да се отдаде на близките и приятелите си. Много често през годините той все е на работа и след това, както е известно, е трудно да се отдадеш на празничен разгул.

Тази година той ще бъде със съпругата си Станислава, която също участва в шоуто като водеща, но зад кулисите с тях ще бъде петгодишният им син Теодор и разбира се, приятели.

Стаси е голямата любов на Краси – те са заедно от поне 20 години.

Двамата се запознават по невероятен начин. Тя първо го гледа в ролята на травестит на сцената на Сатиричния театър, а след това по време на турне в Смолян, където двамата се срещат. Когато Краси я вижда на рецепцията на хотела – а тя в този момент е с родителите си, веднага се заговаря с нея и й отправя покана да гледа представлението.

На другия ден веселякът праща есемес, с който й пожелава добро утро и въпрос – имаш ли си гадже? На първата среща врачанският зевзек се появил с чехли. Когато тя му казва, че не харесва мъже с чехли и сандали, той ги събува и през цялото време ходи бос.

КРАСИ РАДКОВ СЕ ИЗДЪНИ КАТО ВОДЕЩ НА „ДЕНСИНГ СТАРС“

„Ето това е мъж, който може да направи всичко за една жена“, си казва чаровната блондинка и… след 3 месеца се сгодяват и за още 3 подготвят сватбата, пише „Галерия“.

Краси е завършил испанската паралелка на известната Врачанска езикова гимназия. В един клас са заедно с популярния днес журналист Явор Дачков. Двамата правят скечове по училищните тържества, които сами измислят и всички умират от смях. Още се разказват легенди как Краси записва на касетка прочутата реч на Тодор Живков за приземяването от телевизията и с Явор редовно забавляват класа с буфосинхрон върху гласа на държавния ръководител.

Top
>