Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СУ БУРДЖУ ЯЗГЪ ДЖОШКУН ЩЕ СИ ПАРТНИРА С БУРАК ДЕНИЗ

СУ БУРДЖУ ЯЗГЪ ДЖОШКУН ЩЕ СИ ПАРТНИРА С БУРАК ДЕНИЗ

burak deniz su burcu Су Бурджу Язгъ Джожшкун бурак дениз

След силното партньорство на Су Бурджу Язгъ Джожшкун с Онур Сеит Яран като Асия и Дорук в хитовата поредица „Моита братя и сестри“, новият опит на актрисата в телевизионен сериал предизвика любопитство. Су Бурджу успя да се превърне в едно от имената с най-много фенове, а в последно време те нарастват още. Тя има много последователи в социалните мрежи.

Станахме свидетели на завръщането на Онур Сеит Яран на снимачната площадка на Star TV в проет, наречен „Съседната стая“ – това се случи, след като напусна сериала „Моите братя и сестри“ в началото на сезона. Този сериал, в който главната роля бе поверена на Шеввал Сам, обаче се сбогува със своите зрители още в епизод 5 преди финалът дори да бъде заснет.

Феновете на актьора бяха много изненади, че проектът, който очакваха с голямо вълнение остана на екрана за толкова картко време и смятат тази ситуация за нещастие. Сега те очакват с нетърпение  какво ще се случи на любимката им Су Бурджу в задаващия се нов сериал. Актрисата, чието име се споменава за главната роля в проекта „Шехерезада“, ще се превъплъти в персонаж на име Канфеза. Обект на критики беше фактът, че за партньор на младата актриса е избран Бурак Дениз, който е с 15 години по-възрастен от нея.

БУРАК ДЕНИЗ СЕ СПАСИ, НЯМА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА

Не бива обаче да забравяме, че разликата във възрастта между Онур Сеит Яран и Су Бурджу е 11 години. Въпреки тази ситуация, двамата млади актьори намериха обра хармония в сериала „Моите братя и сестри“, показаха страхотна енергия и постигнаха големи успехи.

Не е известно каква ще бъде хармонията между Бурак и Су Бурджу, но много от почитателите й изглежда не са доволни от тази двойка. Тя вече има богат опит на снимачната площадка през 2013г., когато е само на 9 години.

Участвала е в сериалите „Отново любов“, „Нашата история“, „Гарванът“ и др. В драмата „Моите братя и сестри“ тя се показа като талантлива актриса, но се оказва, че най-трудната роля за нея е Гюлер от „Червената стая“. Су участва само в 4 епизода на психологическа драма, но това преживяване й повлия силно.

Top
>