Вие сте тук
Начало > Музика > КРИСКО КОНКУРИРА ГАЛИН КАТО ЧАЛГА ИДОЛ

КРИСКО КОНКУРИРА ГАЛИН КАТО ЧАЛГА ИДОЛ

криско-krisko

Криско вече официално може да бъде представян като чалга певец. Това стана ясно след като в сряда вечерта габровеца обяви новото си парче „Дни и нощи“ в благотворителния концерт на Би Ти Ви „Помогни от вкъщи“. Криско намери за удачно да завърти на тази трибуна най-новото от творчеството си в сътрудничество с Begeton Band.

Парчето е в тон с последните му колаборации със Слави Трифонов, но този път мазният чалга ритъм буквално втрещи феновете. „Брутална чалга“, „Питам се къде ли е старият Криско, защото новият не ми харесва“, „Поредната му свирка към попфолка“ – са само част от възмутителните коментари за новото творчество на изпълнителя, който дари символичните 5000 лв – колкото един хонорар от негово участие за кампанията на медията за набиране на средства.

С актуалната си песен „Дни и нощи“ Кристиян си навлече гнева на рапъра Устата, който разкри, че парчето на колегата му е крадено. Подрастващите почитатели на певеца едва ли ще разпознаят култовото изпълнение на Радо Шишарката „Батман“, а някои уловиха още по-напомнящия ритъм на „Лятото горещо много е добре, слънце весело пече“, което възпяха навремето „Тутурутка“.

„Евала за новото Ти парче, бай Криско, честит Ти ромски празник… и без повече цигании“, отсъжда Устата. Коментарите под поста са разнообразни, някои се надсмиват над евтините опити за печалбарство на Криско, други констатират тоталната му творческа немощ, пише lupa.bg. Има и такива, които се опитват да го защитят, отбелязвайки, че поне е изпял своята песен в различна от оригинала тоналност.

Радо Шишарката, който изпълнява българската версия на гръцкия хит Pasxalis Terzis –Astatos също отбелязва, че не е подписвал никакви документи за изпълнителско или друго право над песента, която навремето изпял по покана на двама диджеие.

Top
>