Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КРИСТИАН КИРИЛОВ СЪЖАЛЯВА ЗА РАЗВОДА С ДЖУЛИЯ: ВРЪЗКАТА МИ С ДЕНИСЛАВА БЕШЕ ГРЕШКА

КРИСТИАН КИРИЛОВ СЪЖАЛЯВА ЗА РАЗВОДА С ДЖУЛИЯ: ВРЪЗКАТА МИ С ДЕНИСЛАВА БЕШЕ ГРЕШКА

кристиан кирилов kristian kirilov

Кристиан Кирилов – телевизионният Митак от „София – ден и нощ”, отново блести на екран. От няколко дни по кината се върти филмът „Аферата Пикасо”, в който 33-годишният мачо изпълнява възлова отрицателна роля. Героят му е шеф на охрана и общо взето, работата му е да бие.

С популярния актьор, певец и предприемач поговорихме за артистичните му изяви, но му зададохме и куп въпроси за бизнеса му с луксозни автомобили и личния му живот. Мускулестият красавец има провален брак с фолкпевицата Джулия, а последната му изгора е риалити звездата Дени, която гледаме всяка вечер в праймтайма на Нова в „Игри на волята”. Ето какво сподели той в интервю за в. „Уикенд“.

– Кристиан, поздравления за ролята ви във филма „Аферата Пикасо”, който от няколко дни е по екраните в кината. Как я получихте?

– Звъннаха ми да се явя на кастинг. Отидох и веднага ме взеха. Ролята ми в „Аферата Пикасо” е голяма, играя лошия. Героят ми е шеф на охрана и общо взето бия. С Филип Буков си партнираме в няколко сцени. Сработих се чудесно с другите актьори, както и с целия екип. Снимахме миналата година.

– За какво похарчихте хонорара си от филма?

– Дарявам хонорарите си, така съм си решил. Този от „Аферата Пикасо” не беше кой знае какъв, но с него купих хранителни продукти и цигари за Дом за хора с психични отклонения, намиращ се близо до София.

НОВАТА НА КРИСТИАН КИРИЛОВ ВЛИЗА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

– По-сложно ли ви беше в „Аферата Пикасо”, отколкото в „София – ден и нощ”? Скоро ще ви гледаме ли и в някой друг филм?

– В „Аферата Пикасо” всичко е на по-високо ниво. Кинаджийска работа е, доста по-прецизно се пипаше. Не ми беше сложно нито във филма, нито в сериала. През 2013-а завърших една от най-авторитетните академии за актьорско майсторство в Лондон. След това 2 години съм посещавал частни уроци при Николай Хаджиминев. Скоро ще разбера дали съм одобрен за щатски филм.

– Кое ви е най на сърце – да сте актьор, певец или бизнесмен?

– В България е много трудно човек да се издържа като актьор и певец. Цялата си енергия съм я вложил в бизнеса. Да пея и играя ми е хоби. Последното ми парче „Овен” го извадих преди две седмици. Зодията ми е тази, а съм запален по хороскопите от фолкпевицата Джулия, с която в момента сме в развод.

– Кога ще се разведете с Джулия?

– Другия месец е делото, с което ще бъде разтрогнат брака ни. Много сгафих пред Джулия. Осъзнах, че съм направил голяма грешка, разделяйки се със съпругата ми, но човек се учи от издънките си. Най-лошото при мен е, че съм супер импулсивен. Имах връзка с Дени, която участва в „Игри на волята”. За времето й във формата осъзнах, че няма смисъл да сме заедно. След като тя излезе от предаването, не мина много време и се разделихме.

КРИСТИАН КИРИЛОВ СЕ СГОДИ ЗА НОВАТА

– Възможно ли е Джулия да ви прости и да останете заедно?

– Не мисля, че има такъв вариант. Много сме си вярвали с Джулия, докато бяхме заедно. Грешката ми беше, че под афект станах близък с Дени и афиширах връзката ни. Бях ядосан от Джулия, която на рождения си ден публикува в интернет пост, в който обясняваше как сме се разделили и т.н. Винаги съм се опитвал да държа личния си живот далеч от хората, и тя го знае. След публикацията й побеснях. Не мина много време и публикувах снимка с Дени и то стана ега ти бъркоча. Много обичам Джулия и никога не съм преставал да изпитвам силни чувства към нея, но допуснах големи грешки и едва ли някога ще ми ги прости. Ако тя беше афиширала връзката си с друг човек, аз също не бих дал прошка. Силен характер съм, осъзнах грешките си и продължавам напред.

– Колко време продължи връзката ви с Денислава Велкова?

– Няколко месеца, преди да влезе в „Игри на волята”. След това, като излезе от формата, бяхме още малко време заедно, но вече не беше същото. Леко се отдръпнах и накрая и двамата решихме да се разделим без много шум. Връзката ни беше голяма грешка. Все едно, че не бях аз през времето, в което бяхме с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах, че не сме един за друг. От два месеца съм без жена в живота си.

– Поведението на Дени в „Игри на волята” допринесе ли за раздялата?

– Честно казано, не съм човек, който гледа телевизия. Частично съм се заглеждал в „Игри на волята”, но не съм видял нищо фрапантно, което Дени да е сторила. Знам, че се е справила добре. Дори и да е направила нещо там, то си е за нея.

– Всъщност, така и не стана ясно – защо се разделихте със съпругата ви Джулия?

– Беше една идея по-ревнива тя. Факт е, че докато сме били заедно, е намирала съобщения, които съм писал на други момичета, но се кълна, че не съм й изневерявал. Бъзикчия съм, но дотам. Държал съм на нея и не съм имал нужда да ходя по чуждо. Сцените й на ревност ми идваха в повече. Пречеха ми дори на бизнеса. Сега, откакто съм сам, съм много по-продуктивен в професионално отношение.

КРИСТИАН КИРИЛОВ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗВОДА

– Някога изневерявал ли сте, докато сте бил във връзка?

– На Джулия – не, но когато бях на 24-25 години, съм изневерявал. Имал съм и паралелни връзки. Тогава разбрах, че това не води до нищо хубаво и че истината винаги излиза наяве. Осъзнах грешката си и повече не съм постъпвал по този начин. Промених се, сега, когато съм с една жена, съм само с нея. Напълно моногамен съм. Бяхме разделени с Джулия, в развод, но не трябваше да се хвърлям в нова връзка с Дени, а да пазя достойнството на жена си. Това е нещо, което не направих и за което горчиво съжалявам. Никога не бих постъпил отново по този начин. На 33 години съм и винаги досега съм се учил от грешките си.

– Имате ли нови татуси?

– Да, няколко. Единият от тях е татусът на кармата, който си направих на ръката. Като го погледна, да ми напомня, че всичко се връща в този живот.

– Как поддържате перфектното си атлетично тяло?

– С диети и спортуване. Тренирам по два пъти на ден, 14 пъти седмично. Ходя на фитнес и плувам. От години спазам железен режим – ям само риба, ориз, яйца, броколи и аспержи.

– Някога бил ли е застрашен животът ви?

– Да, три-четири пъти съм катастрофирал жестоко. Единият сблъсък беше челен в дърво, карах тогава с малко по-висока скорост. Явно Господ ме пазеше, защото от колата не ставаше нищо, а на мен ми беше пукната само главата. При другите си катастрофи не съм имал дори и драскотина по тялото си.

– Много продажби на коли ли правите в автокъщата си „Ден и нощ”?

– Да, и това е съвсем нормално. Аз съм единственият собственик на автокъща в цяла Европа, който предлага и бонус на клиента. Подарявам на купувачите златни накити, които те си избират от каталог, водя ги на зъболекар, давам телевизори, обслужвам автомобилите и предлагам още много други екстри.

– Преследват ли ви златотърсачки?

– Никога досега не съм попадал на такива. По-скоро жените, с които съм бил, са се грижели за мен като за малко дете. Винаги те са правели първата крачка и са ми купували подаръци. Дори за краткото време, в което бях с Дени, тя ми взе слушалки за 1000 лева и разни други скъпи неща. Джулия – също. Като се замисля, жените са ми правили повече подаръци, отколкото аз на тях.

– Вие какви подаръци сте правил?

– Предпочитам да дам пари и жената да си купи каквото си прецени. Пак казвам, не съм по тази част – да правя подаръци. Дори и разни момичета, които другите смятат за златотърсачки, съм успявал да предразположа така, че те са ми подарявали повече неща, отколкото аз на тях. Определено не съм стиснат, но съм мъж, който е успял, като е тръгнал от нулата. Така да се каже, съм момче от улицата, което си е пробило само пътя в живота. Ценя парите и не ги пилея.

– Труден ли беше професионалният ви път?

– При мен всичко се е случвало с много мъка, страдание и работа. Нищо не ми е дошло отгоре, всичко съм си заслужил. На 18 години бях фризьор в Шумен, след това започнах в София – при стилист Капанов. Правех топ прически в „Станция Нова”. Бил съм и общ работник в строителството, сервитьор, лична охрана… Имах магазин за дрехи, а съм продавал и онлайн. Няколко пъти фалирах и започвах от нулата. В пандемията ми беше доста трудно, бях с два кредита. В момента не дължа нито лев. Имал съм моменти, в който не съм разполагал дори с пари за хляб. Научил съм се да губя в бизнеса, както и в любовта. Много ми е смешно, когато прочета за себе си, че ме издържат богати жени или любовници мъже. Ами това няма нищо общо с истината!

– Мъже ухажвали ли са ви?

– Имал съм всякакви предложения. Повече дори се опитват да ме свалят господа, отколкото дами. Желаят ме и това ме ласкае, защото да те хареса друг мъж си е комплимент. Игнорирам обаче силния пол, падам си по жени. Нормален съм, хетеро.

Top
>